Arhiv novic 01.10.2022

Župan dr. Milan Balažic in podžupan Marko Kladnik odprla novo asfaltirano cesto Mošenik – Maktajnar

Domžalec 01.10.2022
V petek, 30. septembra 2022, sta župan Občine Moravče dr. Milan Balažic in podžupan Marko Kladnik svečano odprla novo asfaltirano cesto od Mošenika proti Maktajnarju. Podžupan Marko Kladnik, ki si je za ta odsek najbolj prizadeval, je v svojem… »

2. dobrodelni kostanjev piknik pri Gradiškem jezeru

Domžalec 01.10.2022
Leta 2021 je Zavod Vrba in sonce pri Gradiškem jezeru organiziral kostanjev piknik, kjer so s pečenim kostanjem zbrali več kot 700 evrov in jih v celoti namenili Mladinskemu domu Malči Belič. Lepo vabljeni tudi letos na dobrodelni kostanjev piknik… »

Dolgih 75 let že traja zgodba Odbojkarskega kluba Kamnik

Domžalec 01.10.2022
Dolgih 75 let že traja zgodba Odbojkarskega kluba Kamnik, v kateri se lahko pohvalijo s številnimi uspehi, vse od sezone 2008/9 pa z obema članskima ekipama igra v prvi slovenski odbojkarski ligi. Spomine na prehojeno pot so obujali na petkovi… »

Radomljanke s prvakinjami pred televizijskimi kamerami

Domžalec 01.10.2022
Članska zasedba ŽNK Radomlje Medex bo pred reprezentančnim premorom gostovala v Murski Soboti. Dvoboj z državnimi prvakinjami Pomurkami bo odigran v Fazaneriji in pred kamerami Planet TV. Radomljanke v obračun šestega kroga ŽNL Triglav Zdravje… »

Fenomen Bruno Gröning in Fenomen ozdravitve

Domžalec 01.10.2022
»Neozdravljivo ne obstaja, Bog je največji zdravnik!« Društvo krog za naravno življenjsko pomoč e.V in Krog prijateljev Bruna Gröninga vas vabi na ogled projekcije dveh dokumentiranih filmov Fenomen Bruno Gröning in Fenomen ozdravitve. Kdor išče… »

Starejši navdihujejo vsepovsod

Domžalec 01.10.2022
V zadnjih nekaj letih se je v svetu pojavil izraz – Super Agers (v prevodu »super starostniki«). Gre za ljudi, ki imajo 70. ali več let in se ponašajo z boljšimi mentalnimi ali fizičnimi sposobnostmi, kot tudi desetletja mlajši posamezniki. Po… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem