Arhiv novic 05.10.2022

Skupaj se imamo dobro

Domžalec 05.10.2022
Teden otroka je program Zveze prijateljev mladine Slovenije že od leta 1954. Osrednja tema letošnjega Tedna otroka, ki bo potekal od 3. do 9. oktobra, je SKUPAJ SE IMAMO DOBRO. Povezavo smo našli z naslovom pesmi “ Skp se mava dobr“ pri otrocih… »

Pod mengeško marelo bo spet veselo

Domžalec 05.10.2022
KD Mengeška godba vabi na tradicionalno narodno-zabavno prireditev 38. Pod mengeško marelo, ki bo letos po lanski spletni izvedbi v novi preobleki zopet potekala v živo, in sicer v jesenskem terminu, v soboto, 15. oktobra 2022, ob 19. uri v novem… »

Literarna kavarna z Beletrinino trubadurko Ano Schnabl: Plima

Domžalec 05.10.2022
Beletrinini trubadurji se znova odpravljajo na zdaj že tradicionalno pot med svoje bralke in bralce po vsej Sloveniji. Do konca leta bodo Beletrinini priljubljeni avtorji obiskali številne kraje, kjer se bodo družili z ljubitelji literature in jim v… »

Moravški župan odprl nov vodovod na Vegovi cesti v Moravčah

Domžalec 05.10.2022
Danes, 5. oktobra 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic odprl nov vodovod na Vegovi cesti v Moravčah. S to pomembno pridobitvijo se nadaljuje obnova in razvoj vodovodnega omrežja v občini. Le-ta vsako leto za te namene porabi več kot… »

Dan odprtih vrat PGD Homec

Domžalec 05.10.2022
Gasilci PGD Homec bodo v soboto, 8. oktobra 2022, na široko odprli svoja vrata, saj bodo imeli dan odprtih vrat, v okviru katerega pripravljajo številne aktivnosti namenjene otrokom in staršem ter vsem, ki bi se radi pobližje spoznali z gasilstvom… »

Korenine moje domovine razkrivajo manj znana dejstva o naši preteklosti

Domžalec 05.10.2022
Dve leti po predvajanju dokumentarno etnografskega filma o življenju ob Pšati od izvira do izliva, ki so ga pripravili udeleženci študijskega krožka Etno – fletno, pod mentorstvom gospe Branke Urbanija in h kateremu je prispevala tudi Občina… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem