Arhiv novic 06.10.2022

V času krompirjevih počitnic čarovniška animacija v Termah Snovik

Domžalec 06.10.2022
Krompirjeve počitnice so takorekoč pred vrati. Pa ste že naredili plan, kako jih boste preživeli? Kratek dnevni družinski oddih, na katerem si boste napolnili baterije, je zaradi hitrega tempa življenja zelo pomemben. Terme Snovik zagotavljajo obilo… »

S Planinskim društvom Domžale na Visoki Kurji vrh

Domžalec 06.10.2022
Vsi ljubitelji gora in pohodništva lepo vabljeni v soboto, 15. oktobra 2022 v družbi članov Planinskega društva Domžale na turo na Visoki Kurji vrh. Gre za manj znani vrh med Belco in Srednjim vrhom, ki se ga iz doline sicer ne vidi, kar pa ne… »

Ustvarjalna in dobrodelna sobota na Matijevem Griču pri Gradiškem jezeru

Domžalec 06.10.2022
Zaradi poplavljenega Gradiškega jezera, so bili organizatorji dobrodelne garažne razprodaje primorani le to prestaviti na nov datum. Razprodaja igrač in otroške opreme, ter ostalih rabljenih stvari, ki potrebujejo nov začetek, bo potekala to soboto… »

Na delavnici apiterapije v čebelnjaku Čebelarskega društva Domžale

Domžalec 06.10.2022
Apiterapija je veda, ki se ukvarja z uporabo čebeljih pridelkov; med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, čebelji strup, apilarnil in čebel za lajšanje ali odpravljanje zdravstvenih tegob. Apiterapija je način zdravljenja, s… »

Dr. Milan Balažic sprejel investitorje, ki jih zanima vlaganje v razvojne projekte Občine Moravče

Domžalec 06.10.2022
V četrtek, 6. oktobra 2022 je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic, sprejel predstavnike, lastnike in direktorje tistih podjetij, ki jih zanima vlaganje v razvojne projekte Občine Moravče. Nekatera podjetja od povabljenih so že prisotna v… »

Uroš Juračič: “Ljubiteljska društva v kulturi in športu bi morala bolj izkoristiti (brezplačne) možnosti za promocijo…

Domžalec 06.10.2022
V sredo, 28. septembra 2022, je v Knjižnici Domžale v organizaciji Javnega sklada za kulturne dejavnosti, območna izpostava Domžale potekal pogovor med Urošem Juračičem in Nejcem Avbljem na temo: “Povezovanje in združljivost kulture in… »

Učenci OŠ Jurija Vege Moravče s programom Varno na kolesu osvojili servis koles

Domžalec 06.10.2022
OŠ Jurija Vege Moravče je na razpisu Programa Varno na kolesu sodelovala že osemkrat in se tako umestila na seznam največkrat sodelujočih šol razpisa. Učenci, ki so se tudi letos vestno pripravljali na kolesarski izpit, so z odlično izpolnjenimi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem