Arhiv novic 09.10.2022

Sumljiva smrt 86-letne ženske, policija išče njenega partnerja

Domžalec 09.10.2022
V stanovanju na območju Šentvida v Ljubljani so včeraj okrog 23. ure našli mrtvo 86-letno žensko. Policisti so ugotovili, da je smrt najverjetneje posledica kaznivega dejanja. V povezavi s tem iščejo 86-letnega Dušana Voglarja, partnerja pokojne… »

25 let za kulturo srca

Domžalec 09.10.2022
Kulturno izobraževalno društvo Limbar Moravče letos praznuje srebrni jubilej. Njihov slogan »ljudje, vrednote, beseda, glasba in prijateljstvo« deluje vseh 25 let od ustanovitve. KID Limbar Moravče je bilo ustanovljeno leta 1996. V njem že od… »

Simon Rožman: “Remi je pravičen”

Domžalec 09.10.2022
V 12. krogu Prve lige Telemach so Domžalčani osvojili točko. Na gostovanju v Sežani je za rumene po podaji Arnela Jakupovića zadel Bartol Barišić, domači pa so preko El Afghanija uspeli izenačiti v zaključku tekme. V petek, ob 20:15, sledi… »

Občina Lukovica se je v Domžalah predstavila s pestro ponudbo, kulturnim programom in običaji

Domžalec 09.10.2022
Prav pestro je bilo tokratno sobotno dopoldne na domžalskem tržnem prostoru, saj se je s ponudbo lokalnih pridelkov in izdelkov, kulinariko, običaji in kulturnim programom predstavila občina Lukovica. Na prireditvi Dobrodošli v Domžalah so… »

V ŽIVO: Dobrodelni koncert – Na pomoč – Kolpa

Domžalec 09.10.2022
Septembra so zaradi močnega dežja območje Kostela in Osilnice prizadele poplave in podori. Poškodovanih je bilo veliko cest, nekje tudi vodovodi, prizadetih pa je bilo tudi več domačij. Za pomoč prizadetim v poplavah se zbirajo sredstva preko… »

Z založbo Miš in Domžalcem do brezplačnega izvoda knjige Past v razredu

Domžalec 09.10.2022
Ob zaključku tedna otroka, ki je letos potekal od 3 – 9. oktobra in v sklopu katerega je bil fokus organizatorjev, številnih društev in organizacij usmerjen v otroke in mladino, v spodbujanje njihovega ustvarjalnega razmišljanja, razvijanja… »

Ravnikarjeva hiša zapisana z zlatim svinčnikom

Domžalec 09.10.2022
Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS) je v petek, 7. oktobra, na Dan arhitektov podelila stanovska priznanja za največje dosežke na področju arhitekture, krajinske arhitekture in prostorskega načrtovanja. Žiga Ravnikar, Eva Senekovič… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem