Arhiv novic 10.10.2022

Kronika PP Domžale: Medtem, ko sta spala v avtu, je razbil šipo in ju okradel

Domžalec 10.10.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vlome v osebna avtomobila in kombinirani vozili, tatvino goriva, registrskih tablic in tatvino orodja iz skladišča podjetja. Policisti so bili obveščeni tudi o drzni tatvini, ki se je pripetila na… »

V družbi MM Količevo bo zaradi zaostrenih gospodarskih razmer prišlo do reorganizacije

Domžalec 10.10.2022
Vodstvo družbe MM Količevo je danes delavskim predstavnikom in zaposlenim predstavilo negativen vpliv energetske krize in rasti cen surovin na uspešnost poslovanja podjetja ter ukrepe za zagotovitev stabilnega poslovanja in vzdržnega razvoja družbe… »

Glasbeno obarvan oktober v Hiši Kavarna

Domžalec 10.10.2022
Po glasbeno obarvanem poletju, v Hiši Kavarna nadaljujejo s pisanjem zgodb o lepem ter prijetnem vzdušju, sproščenem in čarobnem dogajanju na rajskem vrtu in v skrbno opremljenih ter v »Vintage stilu« urejenih notranjih prostorih. Hiša Kavarna v… »

Terme Snovik še višje v akciji Naj kopališče 2022

Domžalec 10.10.2022
Terme Snovik so se tudi letos uvrstile med najboljša slovenska termalna kopališča in zasedle mesto višje kot lani. S ponosom so sprejeli plaketo za drugo mesto v akciji NAJ kopališče 2022 in sicer v kategoriji mala slovenska termalna kopališča… »

Na viaduktu Petelinjek sta se oplazila vlačilca in povzročila zastoje

Domžalec 10.10.2022
Danes, nekaj minut pred 9. uro zjutraj sta se na štajerski avtocesti na viaduktu Petelinjek, v smeri Ljubljane, oplazila dva vlačilca, poškodovano pa je bilo tudi eno osebno vozilo. Zaradi dogodka je bil dlje časa močno oviran promet na tistem odseku… »

Odprli razstavo ob 100 letnici Gorske reševalne službe Kamnik

Domžalec 10.10.2022
Društvo Gorska reševalna služba Kamnik je v sodelovanju z Medobčinskim muzejem Kamnik, v sredo, 5. oktobra 2022, ob stoletnici organiziranega gorskega reševanja na Kamniškem na gradu Zaprice odprlo razstavo, ki bo na dvorišču muzeja odprta vse tja… »

Poziv pričam prometne nesreče, ki se je pripetila na Viru

Domžalec 10.10.2022
V petek, 7. oktobra 2022, smo na našem portalu poročali o prometni nesreči voznika osebnega vozila in motorista, ki se je pripetila v križišču pri uvozu v trgovino Hofer na Viru pri Domžalah. Po do sedaj zbranih podatkih, je voznik z osebnim… »

Delavnica uporabe pametnega telefona z Društvom upokojencev Domžale

Domžalec 10.10.2022
V četrtek, 6. oktobra 2022, so v Društvu upokojencev Domžale začeli z izvajanjem delavnic na temo uporabe pametnega telefona. Člani so bili na prvi delavnici, ki jo je vodil Tilen Blažko deležni prijetnega vzdušja in se marsikaj novega naučili… »

Pričetek cepljenja proti sezonski gripi

Domžalec 10.10.2022
Zdravstveni dom Domžale obvešča, da bodo s ponedeljkom 17. oktobrom 2022, pričeli izvajati cepljenje proti sezonski gripi. Cepljenje je za vse osebe brezplačno. Organizirane bodo cepilne ambulante. Za cepljenje se je potrebno obvezno naročiti, in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem