Arhiv novic 11.10.2022

Med Krtino in Domžalami v naletu trčilo pet osebnih vozil

Domžalec 11.10.2022
Danes, nekaj minut pred 6.30 uro je na štajerski avtocesti med Krtino in Domžalami v naletu trčilo pet osebnih vozil. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe. Zaradi nesreče je bil na tistem odseku nekaj časa močno oviran promet. Martin Juteršek… »

Župan dr. Milan Balažič s predsednikom GZ Moravče Ivanom Lebarjem o razvoju moravškega gasilstva

Domžalec 11.10.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes sprejel predsednika Gasilske zveze Moravče Ivana Lebarja. Ta je županu predstavil vizijo razvoja moravškega gasilstva v prihodnjih letih, še posebej pa sta se v pogovoru zadržala ob finančnem planu… »

Ko novi cilji odprejo nove poti

Domžalec 11.10.2022
Jesen je čas, ko se po vročem poletju začne vse počasi umirjati. Uzremo se proti svojim sanjam in si zastavimo nove cilje, ki jih bomo uresničili. Naš Klub poslovne odličnosti Domžale z okolico je zato v soboto, 1. oktobra 2022, članice Zveze… »

Knjige za dislektike

Domžalec 11.10.2022
Minuli teden je potekal evropski teden ozaveščanja javnosti o disleksiji in drugih specifičnih učnih težavah. Za disleksijo so značilne težave z branjem, pisanjem in črkovanjem. V Knjižnici Domžale najdete knjige, ki so v pomoč tako staršem… »

Občina Domžale se pridružuje varčevanju z javno razsvetljavo

Domžalec 11.10.2022
Občina Domžale že dlje časa spremlja zunanje vplive in situacijo na energetskem področju in ker vemo, da so časi zahtevnejši in bolj spremenljivi, je Občina v luči varčevalnih ukrepov pripravila ukrep za zmanjševanje jakosti in nočne uporabe… »

Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok presegel pričakovanja

Domžalec 11.10.2022
Arboretum Volčji Potok je po nekajletnem premoru zopet postal prostor navihanega, aktivnega in barvitega otroškega dogajanja, ki je privabil številne družine iz celotne Slovenije. V nedeljo, 9. oktobra 2022, sta Arboretum napolnila otroški smeh in… »

Razstava ob 100. obletnici rojstva Ele Peroci

Domžalec 11.10.2022
Knjižnica Domžale lepo vabi na oddelek za otroke in mladino, kjer bo do ponedeljka, 24. oktobra 2022, na ogled razstava ob 100. obletnici rojstva Ele Peroci. Ela Peroci je bila priljubljena pisateljica, novinarka, urednica in pedagoginja, ki je… »

S Planinskim društvom Domžale na družinski izlet po Pliskini poti

Domžalec 11.10.2022
Izlet bo potekal okviru Vodniškega odseka Planinskega društva Domžale. Namenjen in prilagojen je družinam z mlajšimi otroki. Nedelja, 16. oktober 2022. Zbirno mesto: Pliskovica ( začetek Pliskine poti) ob 10.00. Priporočamo, da avto parkirate na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem