Arhiv novic 13.10.2022

Sandi Jaklič o življenju in razvoju v občini Mengeš

Domžalec 13.10.2022
Sandi Jaklič je že vse življenje vpet v občino Mengeš. V času osnovne šole in tudi kasneje kot član folklorne skupine, v času samostojne podjetniške poti kot sponzor in donator različnim društvom in dogodkom v občini Mengeš, sedaj kot… »

Domžalčani pred mednarodnimi preizkušnjami

Domžalec 13.10.2022
Helios Sunse v naslednjem tednu čaka začetek nove mednarodne, regionalne preizkušnje. Že peto leto zapored se bodo Domžalčani preizkusili v NLB ABA2 ligi, kjer so prav lani dosegli svoj najboljši rezultat, saj so kot drugo moštvo rednega dela na… »

V Komendi tekmovalo preko 450 judoistov

Domžalec 13.10.2022
V soboto, 8. in nedeljo, 9. oktobra 2022, je Judo klub Komenda že sedmo leto zapored organiziral veliko mednarodno tekmovanje v judu 7. Pokal Komende – Komenda Open. Turnir, ki je v nekaj letih iz prijateljske tekme prerasel v enega izmed največjih… »

Družinsko podjetje iz Ihana za čas do konca leta 2022 išče dva mlajša upokojenca

Domžalec 13.10.2022
Družinsko podjetje iz Ihana za čas do konca leta 2022 išče dva mlajša upokojenca. Mlajšo upokojenko za delo v proizvodnji in pomoč ter prodajo v maloprodajni trgovini. Zaželene izkušnje dela v trgovini. Mlajšega upokojenca za razvoz po… »

Občina Domžale brez svojega kandidata za volitve v državni svet

Domžalec 13.10.2022
Občinski svet Občine Domžale se je danes popoldne sestal na izredni seji, na kateri so potekale volitve elektorjev v volilno telo volilne enote št. 2 za volitve predstavnikov lokalnih interesov v državni svet na volitvah 2022 ter na tajnih volitvah… »

Moravški župan o novem občinskem prostorskem načrtu

Domžalec 13.10.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic se je danes sestal s strokovnjaki, ki pripravljajo spremembe in dopolnitve občinskega prostorskega načrta Občine Moravče. Razlogi za te spremembe so naslednji: 1. Občina je zaradi pojava opravljanja okoljsko… »

Kritični meseci za pešce in kolesarje

Domžalec 13.10.2022
Zaradi spremenljivih vremenskih razmer, ki nastanejo predvsem v jesenskem in zimskem času, je na cestah potrebna še večja pazljivost. Megla, dež, sneg, veter in listje na cestišču vsekakor otežujejo razmere v prometu in če k temu dodamo še… »

Koncert najlepših melodij Bande citrarske in Klemna Torkarja

Domžalec 13.10.2022
V Knjižnici Domžale je v sredo, 12. oktobra 2022, potekal dogodek “Kulturna društva se predstavijo”, na katerem so v izvedbi Bande citrarske in Klemna Torkarja zazvenele prelepe melodije slovenskih ljudskih pesmi in popevk, tujih ter nekaj… »

Vodene vadbe – preveri, katere so najbolj priljubljene!

Domžalec 13.10.2022
Redno gibanje postaja vse bolj pomemben vidik našega življenja, saj predstavlja najboljšo protiutež prekomernemu sedenju in stresu. Zato se ljudje vse pogosteje udeležujemo različnih oblik vadbe in se ukvarjamo z različnimi športnimi aktivnostmi… »

Proti Bravu že v petek

Domžalec 13.10.2022
Petkov večer bosta z uvodno tekmo 13. kroga Prve lige Telemach popestrila Domžale in Bravo. Vstopnice za srečanje ob Kamniški Bistrici so na voljo v NK Baru po ceni 5,00 EUR. Dvoboj se bo začel ob 20.15. ”Tekma z Bravom bo predstavljala velik… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem