Arhiv novic 14.10.2022

Toni Dragar izrazil zaupanje in podporo kandidatu za župana Boštjanu Deželaku

Domžalec 14.10.2022
Danes, 14. oktobra 2022 je na Obrtni zbornici Domžale v Podjetniški knjižnici potekala predstavitev kandidata za župana. Sedanji župan in predsednik liste Toni Dragar (LTD) je v uvodnem delu spregovoril o preteklem mandatu in o uspešno izpeljanih… »

Izvrsten nastop Dinamitk v Hiši Kavarna

Domžalec 14.10.2022
V sredo, 12. oktobra 2022, se je v večernih urah v Hiši Kavarna, priljubljenem stičišču ljubiteljev dobre kave, prijetnega druženja, kramljanja, dobre glasbe in številnih dogodkov, odvijal pravi spektakel. Simona Vodopivec Franko, Alenka Godec in… »

Najstarejši stanovalec MGC Bistrica praznoval 103. rojstni dan

Domžalec 14.10.2022
V MGC Bistrica Domžale je bilo v sredo, 12. oktobra 2022, veselo in razigrano, saj so s torto obeležili pomemben jubilej. Svoj 103. rojstni dan je namreč praznoval njihov najstarejši stanovalec, gospod Šefman. Ekipa MGC Bistrica je izkoristila čas… »

Prehajanje Boruta Krajnca, umetnika, ki skozi fotografijo beleži stanje duha

Domžalec 14.10.2022
Izkušnja Boruta Krajnca je resnično intimna in čisto osebna. Izpraznjenost prostorov in nezmožnost kakorkoli nadaljevati vsakodnevno rutino ga je potisnila v premislek o potrošništvu, nenasitnem izkoriščanju naravnih virov, o družbeni blaginji… »

Na mladih svet stoji

Domžalec 14.10.2022
Nogometni klub Domžale in Nogometni klub Radnički iz Cazina sta sklenila sporazumno sodelovanje, ki bo zajemalo razvoj in izpopolnjevanje mladinskih selekcij! S klubom, ki pozornost v celoti usmerja v delo z mladimi, je vodstvo MNC podpisalo petletno… »

Moravški župan odprl novo križišče in avtobusno postajo na Žagi

Domžalec 14.10.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, 14. oktobra 2022, odprl novo križišče in avtobusno postajo na Žagi. V svojem nagovoru je poudaril, da je Občina Moravče po večletnih prizadevanjih in pogovorih z državo – gre za državna… »

Tu je naš dom, tu smo doma – rezultati fotografskega natečaja Knjižnice Domžale

Domžalec 14.10.2022
»Pot gre od doma in k njemu se vrne kakor lastovka ali zgubljeni sin. Silne razdalje neka dlan strne in v vozel zaveže za star opomin.« Tone Pavček: Domu in rodu Letos poleti smo v Knjižnici Domžale objavili fotografski natečaj z naslovom Tu je… »

Slavnostna seja PGD Študa ob 90 letnici društva

Domžalec 14.10.2022
Pisalo se je leto 1930, ko se je prvič porodila ideja o lastnem prostovoljnem gasilskem društvu v Študi. Uradni začetek pa se je začel 10. aprila leta 1932, ko so na ustanovnem zboru ustanovili svoje gasilsko društvo. Društvo je krmarilo skozi… »

Nova pravila o minimalni plači v EU: Kaj to pomeni za Slovenijo?

Savinjsko Šalaške 14.10.2022
Ideja o določitvi ustrezne minimalne plače na ravni Evropske unije je v Bruslju zorela že dolgo. Razumljivo je, da so minimalne plače v posameznih državah EU različno visoke, ker je tudi njihova gospodarska moč različna. Kljub temu pa je… »

(INTERVJU) Igor Colja županski kandidat v Kopru: “Koprska občina potrebuje zmerno občinsko politiko«

Primorska24 14.10.2022
V volilno tekmo za koprskega župana se Igor Colja podaja v drugo. Zakaj se je po več letih odločil za to? Poglavitni razlog je urejanje pomanjkljivosti, ki jih vidi v občini. Najpomembnejša točka njegovega volilnega programa je ureditev oskrbe z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem