Arhiv novic 16.10.2022

Z nagradno igro do brezplačnih vstopnic za koncert Manouche v Hiši Kavarna

Domžalec 16.10.2022
Po glasbeno obarvanem poletju v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah, tudi v oktobru nadaljujejo z butično obarvanimi koncerti, ki bodo izpeljani v sproščenem in čarobnem vzdušju rajskega vrta ter skrbno, v »Vintage stilu« urejenih in opremljenih… »

Na Rebri nad Trojanami odprli nov razgledni stolp

Domžalec 16.10.2022
Razgledni stolp na Rebri (875 m n.v.) nad Dolinami je ena izmed 13 kontrolnih točk urejene Rokovnjaške planinske poti, ki je dolga 58 km. Na poti je več točk s čudovitimi razgledi proti Alpam, kot tudi nekaj prijaznih postojank, kot je gostišče na… »

V središču Domžal so igrale orglice

Domžalec 16.10.2022
Po dvoletnem premoru sta Občina Domžale in glasbena sekcija sejmarji Kulturnega društva Mihaelov sejem Mengeš ponovno organizirala tradicionalno srečanje orgličarjev, ki nosi naslov »Orglice bodo igrale«. Srečanje je potekalo v soboto 17. oktobra… »

V ŽIVO s Homca: slavnostni koncert Slovenskega okteta

Domžalec 16.10.2022
Kulturno društvo Jože Gostič Homec in Župnija Homec lepo vabita na letošnje 22. Gostičeve dneve, ki bodo potekali v nekoliko spremenjeni obliki, saj so se spomladi odločili, da slavnostni koncert prestavijo v jesensko obdobje in ga po več kot dveh… »

Nasveti za izbiro parnega čistilnika!

Domžalec 16.10.2022
Čiščenje s paro marsikomu prikliče pred oči podobo dragih strojev za čiščenje preprog. Toda do danes je čiščenje s paro zelo napredovalo in je postalo rešitev, dostopna v vsakem domu. Parni čistilniki Kärcher namreč zagotavljajo vsestransko… »

Prenova mostu v Penku se bo zavlekla

Savinjsko Šalaške 16.10.2022
Septembra se je Občina Šoštanj začela obnovljati dotrajan most v Penku. Predvideno je bilo, da bodo dela končana v treh dneh, saj bi zamenjali samo lesene mostnice. Pri odstranitvi dotrajanih mostnic pa so ugotovili, da je poškodovana tudi kovinska… »

Popolna zapora ceste Dom planincev – Slap Rinka

Savinjsko Šalaške 16.10.2022
Na internetni povezavi Občine Solčava nas obveščajo o popolni zapori občinske ceste, ki poteka na relaciji Sestre Logar – Rinka. Zapora bo 17. 10. 2022 in sicer med 12. in 13. uro. Več najdete na tej povezavi: https://www.solcava.si/objava/688444… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem