Arhiv novic 19.10.2022

V podjetju Rodex d.o.o iz Radomelj iščejo okrepitve

Domžalec 19.10.2022
Podjetje Rodex iz Radomelj velja za enega večjih centrov Peugeot v Sloveniji, ki se s popravilom in servisiranjem vozil Peugeot ukvarja že štiri desetletja. V družinskem podjetju, ki je bilo že večkrat nagrajeno, med drugim že trikrat za… »

Vrtne mize, stoli in ležalniki za udobje zunaj

Domžalec 19.10.2022
Izbira pohištva močno vpliva na videz vašega domovanja. Pri tem pa ne smete pozabiti na vrtno opremo. S pravilno izbiro vrtnega pohištva lahko popestrite zunanje prostore in jih naredite udobne za vas in vaše goste. Ko izbirate kose pohištva za… »

V MGC Bistrica bodo obeležili 10 let spominov

Domžalec 19.10.2022
Medgeneracijski center Bistrica letos praznuje pomemben jubilej. Deseto obletnico delovanja bodo s svečano prireditvijo in pestrim kulturnim programom proslavili v sredo, 26. oktobra 2022, ob 13.30 uri v avli centra. “V srcu, če je ta pravo, je zmeraj… »

Majdičev log je bil njegov projekt

Gorenjski utrip 19.10.2022
Iztok Jenko je svetnik Mestne občine Kranj, kjer so danes opravili zadnjo sejo v tem mandatu. Z njim smo spregovorili o štirih letih njegovega dela in projekih, pri katerih je tvorno sodeloval. Gospod Jenko, svoje pečate ste pustili pri več projektih… »

Občina Šoštanj obvešča društva upokojencev

Savinjsko Šalaške 19.10.2022
Takole so napisali: “Občina Šoštanj objavlja javni razpis za sofinanciranje društev upokojencev. Vsa društva, ki izpolnjujejo pogoje razpisa, vabljena k prijavi.” In še povezava, kjer najdete več podatkov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem