Arhiv novic 20.10.2022

Odlična akcija za Peugeot 3008 in zimske pnevmatike

Domžalec 20.10.2022
Še nedolgo nazaj je pripekalo sonce in iskali smo prijetno ohladitev, medtem, ko nam sedaj, z nizkimi temperaturami in krajšimi dnevi, na vrata že vztrajno trka jesen. Kmalu bo prišel čas, ko bo potrebno znova obleči ali preobleči naše jeklene… »

Sprehod skozi Mengeš nekoč in danes

Domžalec 20.10.2022
“Odkar je bila moja rojstna hiša prodana in je prešla v tuje roke, ne mika me več hoditi v Mengeš, ali kadar dobim priliko, razgovarjam se kaj rad o domačem kraju, ki mi bo ostal nadvse druge mil in drag do zadnjega trenutka mojega,” je zapisal… »

V Zavarovalnici Triglav znanja vse bolj dostopna, želje in potrebe vse večje

Domžalec 20.10.2022
Zavarovalnica Triglav je v okviru Konference Edutainment, ki je potekala v Mind hotelu Slovenija v Portorožu, septembra letos prejela SREBRNI certifikat TOP investitor v izobraževanju, ki ga podeljujeta podjetje Planet GV in Sofos – inštitut za… »

Silvestrovanje v kopalkah. Zakaj pa ne?

Domžalec 20.10.2022
V Termah Snovik so že pripravljeni na najdaljšo noč v letu in vam priporočajo, da se ob koncu leta sprostite in umirite ter organizacijo silvestrovanja prepustite njim. Izkoristite možnost hitre prijave do 15. 11. 2022, da si zagotovite zgodnji 10 %… »

Srečanja pod slamniki: “Pokažem se fantu v pisanem gvantu”

Domžalec 20.10.2022
V Sloveniji se je tekom časa pojavilo več prireditev, povezanih s predstavljanjem narodne noše, ohraniti pa se je uspelo redkim, pri čemer kamniški Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine predstavljajo izjemo. Prireditev je lani obeležila… »

Učenci OŠ Jurija Vege Moravče pripravili predloge za izboljšanje prometne varnosti

Domžalec 20.10.2022
Osmošolci pravijo: “Zmanjšajte hitrost v okolici šol – med vami smo mi, učenci, ki si želimo, da bi v okolicah šol vozili počasi in nas upoštevali.” Kako umiriti hitrost v naseljih so se tudi letos spraševali mladi, učenci 8. in 9… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem