Arhiv novic 21.10.2022

Ali bomo imeli prvo predsednico? #Ajdapiše

Domžalec 21.10.2022
V času pred državnozborskimi volitvami letos spomladi sem v Delu brala kolumno Luke Lisjaka Gabrijelčiča, zgodovinarja in kolumnista, ki je obrazložil, zakaj bo na volitvah svoj glas namenil Piratom. Na koncu vseh kolumn (tudi te) piše, da mnenje… »

Prenova domžalske železniške postaje odnesla več kot 200 parkirnih mest. Kje parkirati?

Domžalec 21.10.2022
Pred kratkim se je pričela prenova železniške postaje Domžale, zaradi česar so v neposredni bližini zagradili zaprli parkirišče. Ukinitev parkirišča je najbolj razburila stanovalce stanovanjsko-poslovnega objekta SPB-1, saj jih je tam veliko… »

Mitja Ilenič, NK Domžale: “Razmišljati moramo o sebi in rezultat bo prišel”

Domžalec 21.10.2022
Domžalčani se bodo jutri odpravili v Maribor! Sobotni večerni obračun (Šport TV 1, 20:15) bo v Ljudskem vrtu, kjer zaradi kazni s strani NZS ne bo domačih pristašev, prvič v oktobru minil brez kaznovanih nogometašev rumene družine… »

Med delom je skupaj z lestvijo padel na tla in se huje poškodoval

Domžalec 21.10.2022
Včeraj, okrog 11.30 ure je na območju Domžal prišlo do delovne nesreče, v kateri se je huje poškodoval delavec, ki je skupaj z lestvijo padel z nekaj metrov višine. S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je bilo ugotovljeno, da je delavec… »

Luče – krvodajalska akcija

Savinjsko Šalaške 21.10.2022
Občina Luče na svoji spletni strani vabi na krvodajalsko akcijo, ki jo organizira Območno združenje Rdečega križa Zgornje Savinjske doline. Krvodajalska akcija bo potekala v Športnem centru Luče – v četrtek, 3. novembra 2022, od 7.30 do 11… »

(VIDEO) Samo v Srbiji: Medveda peljal na kavo

Primorska24 21.10.2022
Ljudje kar težko verjamejo, ko včasih slišijo ali vidijo, kaj vse se dogaja na svetu. Eden tovrstnih osupljivih dogodkov prihaja iz srbske kavarne. Ljudje s seboj pogosto prinašajo svoje hišne ljubljenčke, običajno manjše pse. Tokrat pa je nekdo… »

Intervju z Anžetom Logarjem: Slovenija bo v primeru moje izvolitve aktivna in spoštovana članica vseh najpomembnejših…

Primorska24 21.10.2022
Glavni in Odgovorni urednik revije Demokracija Metod Berlec se je pogovarjal s kandidatom za predsednika Republike Slovenije dr. Anžetom Logarjem, ki v okviru svoje predsedniške kampanje obiskuje številne slovenske kraje in vrhove ter se pogovarja z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem