Arhiv novic 23.10.2022

Še drugič v sezoni boljši od Maribora

Domžalec 23.10.2022
Domžalčani so še drugič letos premagali Maribor! V praznem Ljudskem vrtu je rumena družina dosegla kar tri zadetke in s prvo zmago v oktobru na lestvici 1. SNL skočila pred Štajerce. Na tekmi 14. kroga Prve lige Telemach je ligaški prvenec vpisal… »

Na misijonsko nedeljo v župniji Domžale potekalo srečanje ostarelih in bolnih

Domžalec 23.10.2022
Vesoljna Cerkev se na misijonsko nedeljo zahvaljuje za te požrtvovalne ljudi. V nedeljo, 23. oktobra 2022, smo obhajali misijonsko nedeljo – svetovni misijonski dan pod geslom »Boste moje priče«. Celoten mesec oktober je posvečen misijonom. Takoj… »

Alenka Lena Klopčič: “Delo na sebi je resno delo”

Domžalec 23.10.2022
»Ključ je v naključju.« Alenka Lena Klopčič, študentka podiplomskega programa ajurvede, s certifikatom ajurvedske terapevtke dr. Claudie Welch o ženskem zdravju in hormonskem ravnovesju, sicer pa dvojna doktorica – managementa in strateškega… »

Predsedniške volitve: Kako smo volili na domžalsko-kamniškem območju

Domžalec 23.10.2022
Na voliščih po Sloveniji je danes skoraj 1,7 milijona volivk in volivcev med sedmimi kandidati izbiralo novega predsednika republike. Ker noben kandidat v prvem krogu volitev ni prejel večine glasov, bo 13. novembra 2022 potekal drugi krog volitev med… »

So vas že kdaj izneverili?

Domžalec 23.10.2022
V času medijske kampanje za izbor predsednice oz. predsednika države smo imeli nešteto priložnosti slišati mnenja kandidatk in kandidatov in oceniti, kako se znajdejo na soočenjih: ali se znajo primerno vesti, držati roke, gledati v kamero, imeti… »

Odprli novo domžalsko pravljično pot – Vilinski Homec

Domžalec 23.10.2022
V domžalski občini so odprli še drugo pravljično pot Vilinski Homec, ki poteka po Homcu in Homškem hribu ter bo po Pravljičnem Šumberku še dodatno popestrila ponudbo družinskega turizma v Domžalah, kjer imamo že sedaj precej razvejano mrežo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem