Arhiv novic 25.10.2022

Uršin dopoldanski Živ Žav v enoti Mavrica

Domžalec 25.10.2022
Tradicionalno jesensko druženje Vrtca Urša je bilo dolga leta v popoldanskem času – zbrale so se družine, otroci, strokovni delavci, kuharji in kuharice ter hišniki in skupaj smo uživali v jesenskih dobrotah, športnih igrah, se sladkali s… »

7-letni Jakob Štiftar iz Domžal je junak svoje zgodbe

Domžalec 25.10.2022
Jakob Štiftar je zelo ustvarjalen, družaben, samostojen, trmast in tekmovalen fant, ki obiskuje 2. razred Osnovne šole Domžale. Čeprav v svojem prostem času trenira nogomet, je njegova prava strast motor. Pred kratkim je sezono končal kot državni… »

Zimski urnik odvoza biološko razgradljivih odpadkov

Domžalec 25.10.2022
Uporabnike javne službe zbiranja biološko razgradljivih odpadkov obveščamo, da v novembru prične veljati zimski urnik odvoza biološko razgradljivih odpadkov, ki se v zimskem času odvažajo na 14 dni. Točni datumi odvoza za posamezno odjemno mesto… »

Martinov kulinarični večer v Termah Snovik

Domžalec 25.10.2022
V Terme Snovik se vračajo glasbeno-kulinarični večeri, in prvi med njimi je ob bližajočem se martinovanju, Martinov kulinarični večer. Ob priljubljenem slovenskem prazniku, ko se mošt spremeni v vino, nikoli ne manjka niti okusna pojedina. In ker… »

Začetek postopka za gradnjo novih stanovanj, trgovskega centra kmetijske zadruge in nogometnih tribun na območju MO-16 in…

Domžalec 25.10.2022
Občina Moravče je po besedah župana dr. Milana Balažica začela s postopkom urejanja zemljišč na območju MO-16 in MO-18, ki se ob nogometnem stadionu razteza med občinsko zgradbo in podjetjem Krulc. Z lastniki zemljišč želi Občina skleniti… »

Odličen uvod v domžalsko košarkarsko sezono – na in ob parketu

Domžalec 25.10.2022
Helios Sunsi so uvodni del sezone opravili z odliko. V regionalni NLB ABA2 ligi so se s prvega turnirja vrnili neporaženi. Z 89-79 so bili najprej boljši od sosedskega GGD Šenčurja, nato pa še z 94-75 od Širokega Brijega, s čimer Domžalčani… »

Kdo skrbi za obstoječa zaklonišča v Domžalah?

Domžalec 25.10.2022
Ob novicah z ukrajinsko-ruskih bojišč se človek mora zamisliti – ni pogovorov v cilju umiritve razmer, predvsem gredo vse sile v potenciranje vojne z dobavo vedno novih in novih količin orožja za Ukrajino. Diplomacija je odpovedala in pokleknila… »

S kombijem zapeljal s ceste in pristal v potoku Drtijščica

Domžalec 25.10.2022
Danes, okrog 18.30 ure je v Zalogu pri Moravčah voznik s kombijem zapeljal s cestišča in pristal v potoku Drtijščica. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, je pa nastala večja materialna škoda na vozilu. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne… »

Bolezni sodobnega časa – spoznaj jih!

Domžalec 25.10.2022
Strmo stopnjevanje števila obveznosti, neprestano hitenje, uporaba novih tehnologij, stres na delovnem mestu ali doma in z vsem doslej naštetim povezani socialna osamitev, nezdravo prehranjevanje, pomanjkanje gibanja ter neustrezen življenjski slog so… »

Skozi moje oči – Veno Pilon

Domžalec 25.10.2022
Sredi septembra je minilo 52 let, odkar se je v rodni Ajdovščini za vedno poslovil umetnik Veno Pilon, ki je bil dobršen del življenja vpet v umetniške kroge v Parizu. Ob tej priložnosti so si gledalci v Mestnem kinu Domžale v ponedeljek, 24… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem