Arhiv novic 26.10.2022

S konji od Krtine do morja

Domžalec 26.10.2022
V Kulturnem domu Radomlje je Foto, kino in video klub Mavrica v ponedeljek, 24. oktobra 2022, odprl razstavo dveh članov, Lili in Milana Jazbeca. Že sama razstava ima zanimiv naslov »S Pikovo konjenico od Krtine do morja«, kar so obiskovalci lahko… »

Od spomladi do jeseni

Domžalec 26.10.2022
Učenke in učenci iz 1. A in 2. A razreda OŠ Domžale so pod vodstvom mentoric Vesne Pungerčar in Petre Burkeljca ustvarili čudovito pisano razstavo z naslovom Od spomladi do jeseni. Razstava je na oddelku za otroke in mladino v Knjižnici Domžale na… »

Zaključek poletnih dejavnosti v Knjižnici Domžale

Domžalec 26.10.2022
V sredo, 19. oktobra 2022 so se v dvorani Knjižnice Domžale zbrali mladi poslušalci in bralci, ki so tudi tekom poletja uživali v poslušanju in branju. »Kdor bere, živi tisoč življenj. Kdor ne bere, živi le eno.« George R. R. Martin Nekateri… »

Župan dr. Milan Balažic obiskal moravško knjižnico in podaril svojo najnovejšo knjigo

Domžalec 26.10.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, 26. oktobra 2022, obiskal Knjižnico Daneta Zajca v Moravčah. V pogovoru ga je zanimala raven bralne kulture, delovanje posodobljene knjižnične izposoje in načrti za razvoj knjižnice v bodoče… »

Tiala – trgovina, kjer boste vedno našli nekaj novega. Za vsak dan ali za posebne priložnosti

Domžalec 26.10.2022
Minulo soboto je v Mercator centru Domžale svoja vrata odprla trgovina Tiala, kjer imajo v ponudbi perilo za vso družino, za dame vseh generacij pa vedno pripravljene ženske kombinacije oblačil. Odprtje trgovine Tiala so pospremili z modno revijo in… »

Avtobus speljal s postajališča, preden je potnica varno izstopila, ki se je pri tem huje poškodovala

Domžalec 26.10.2022
Včeraj okoli 11.30 se je v Trzinu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in potnica. Po podatkih policije je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik speljal iz avtobusnega postajališča, preden bi ena izmed potnic… »

Novost – prvi Domžalski dnevi popustov in ugodnosti

Domžalec 26.10.2022
Prvi Domžalski dnevi popustov in ugodnosti bodo potekali od 10. do 20. novembra letos. Gre za projekt podpore lokalnim obrtnikom in podjetnikom, ki bodo deležni največje mogoče brezplačne promocije. Domžalčanke in Domžalčani pa bodo lahko… »

Bližajo se jesenske počitnice!

Domžalec 26.10.2022
V Mestnem kinu Domžale za otroke (10+) organiziramo zanimivo počitniško varstvo. Raziskovali bomo svet tehnologije; kaj potrebujemo za filmsko projekcijo v kinu, kako nastane animirani film, kaj je to VR in kako smo lahko ustvarjalni tudi z rabo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem