Arhiv novic 27.10.2022

V objemu življenja: 10 let MGC Bistrica Domžale

Domžalec 27.10.2022
Številni ljudje se obdobja starosti veselijo, saj ga ne doživljajo več z negotovostjo. To je čas, za katerega čutijo, da zanje prinaša nova spoznanja in izzive, tako na osebni kot družbeni ravni. Ne počutijo se stare in s svojimi težavami ne… »

Na trzinski obvoznici trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 27.10.2022
Poklicni gasilci CZR Domžale so navsezgodaj zjutraj posredovali na dveh intervencijah. Okrog 5.30 ure so posredovali na trzinski obvoznici, kjer sta v križišču z Ljubljansko cesto trčili osebni vozili, okrog 6. ure pa so posredovali v Preserjah pri… »

Vrtec Medo poje in pleše – dvajset let Vrtca Medo

Domžalec 27.10.2022
Dvajset let je minilo, kot bi mignil. V tem času so se stkale neštete prijateljske vezi, podeljeno je bilo nešteto objemov in izrečeno nešteto prijaznih besed. Zato radi rečemo, da je vrtec domek, kjer se igrajo, pesmice pojejo in radi se imajo. Ja… »

Na OŠ Domžale odprli šolski čebelnjak

Domžalec 27.10.2022
V Občini Domžale veliko pozornost namenjamo čebelarski dejavnosti. Zavedamo se, da je pomembna krepitev zavedanja o pomenu, ki ga imajo čebele za kmetijstvo in biotsko pestrost, kot tudi, da je za prihodnost čebelarstva pomemben prenos znanj in… »

Domžalska premiera slovenskega filma Pr’Hostar 2‰

Domžalec 27.10.2022
Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr’ Hostar postala nepričakovana uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdila tudi predpremiera v razprodani dvorani Mestnega kina Domžale v Kulturnem… »

Enajsterica Radomljank sodelovala pri novem reprezentančnem podvigu

Domžalec 27.10.2022
Za mladimi igralkami ŽNK Radomlje Medex so pestri dnevi. Po odmevnem remiju z Olimpijo – spopad z Ljubljančankami je pričelo kar pet kadetinj – je kar enajsterica Radomljank sodelovala pri novem reprezentančnem uspehu. Radomljanke v nedeljo niso… »

Župan dr. Milan Balažic: “S skupino strokovnjakov smo skupaj izdelali program rešitve za Termit”

Domžalec 27.10.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic se je danes, 27. oktobra 2022, sestal s skupino strokovnjakov, ki je skupaj z Občino pripravila program gospodarske prenove podjetja Termit. Župan je v svojem nagovoru povedal, da si že od začetka mandata v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem