Arhiv novic 02.11.2022

Izberite primerno odejo za hladnejše dni!

Domžalec 02.11.2022
Dolgoročne vremenske napovedi se še nikoli niso tako hitro spreminjale kakor letos, ko nas te zaradi energetske krize tudi najbolj zanimajo. Sicer pa tako nikoli niso veljale za prav zanesljive, zato je najbolje, da se na zimo kar se da pripravimo in… »

Članice Badminton kluba Mengeš na stopničkah za državno lestvico do 11 let

Domžalec 02.11.2022
Sara Bregar, Mila Vrhovnik in Julija Božnik na prvih treh mestih v kategoriji A, na 3. turnirju za državno lestvico do 11 let. Pia Krizmanič zmagovalka v kategoriji B. Turnir je potekal na Mirni, kjer so pripravili zadnji U-11 turnir Badminton zveze… »

Selekciji ŽNK Radomlje DU15 in DU17 podaljšali serijo brez izgubljene točke

Domžalec 02.11.2022
Na zadnjo oktobrsko nedeljo sta bili ob članski ekipi uspešni tudi najstarejši selekciji mladinske šole. Kadetinje so se po dvoboju s Pomurjem veselile najvišje zmage sezone, uspešno serijo pa je v domačem obračunu s Primorjem podaljšala zasedba… »

Župan Moravč ob dnevu spomina na mrtve položil vence

Domžalec 02.11.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je ob dnevu spomina na mrtve in vseh svetih položil vence. Na pokopališču v Moravčah je venec položil na obnovljeni spomenik šestim neznanim partizanom. Zatem je v parku na Trgu svobode položil vence ob… »

Župan potrdil predlog načrta za obnovo trškega jedra Moravč

Domžalec 02.11.2022
V sredo, 2. novembra 2022, se je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na sestanku, namenjenemu prostorskemu planiranju, s strokovnjaki dogovoril o korakih za obnovo trškega jedra Moravč. Gre za predlog načrta, s katerim se premišljeno lotevamo… »

Kronika PP Domžale: Iz torbice v pisarni ukradel avtomobilski ključ, nato pa s parkirišča odpeljal avto

Domžalec 02.11.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vlom v vozilo, vrtno lop, podjetje in v avtomat z mesnatimi izdelki. Obveščeni so bili o nasilju v družini in da je iz doma starejših občanov neznano kam odšla močno dementna oseba. Prav tako so… »

Članski vaterpolski podprvaki iz Kamnika začeli novo sezono

Domžalec 02.11.2022
Članski vaterpolski podprvaki iz Kamnika so začeli novo sezono. Z nekoliko spremenjenim imenom zdaj Calcit Water Polo, so tekmovanje začeli v na novo ustanovljeni mednarodni ligi – Alpe Waterpolo League oz. AWL. AWL V Alpe Waterpolo ligi bodo od… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem