Arhiv novic 03.11.2022

Ekipa TAK Domžale osvojila 1. mesto na turnirju v Somborju, Anže Kosmač in Peter Dobnik na prvih mestih!

Domžalec 03.11.2022
V srbskem Somborju je potekal tradicionalni memorialni turnir Stevan Pišta Gromilovć. Na močnem mednarodnem olimpjskega dviganja uteži so se fantje z TAK Domžale pomerili s tekmovalci KDT Spartak Subotice, Vukovarja, Herkules Bača in z madžarskimi… »

Ste pripravljeni na možne redukcije električne energije?

Domžalec 03.11.2022
V tej energetski krizi se večkrat zastavlja vprašanje, kaj se bo zgodilo ob morebitnih redukcijah električne energije. Večina uporabnikov tako fiksnega kot mobilnega interneta misli, da je nemoteno delovanje samoumevno. »Pa temu ni tako, saj je za… »

Pogovorni večer s patrom dr. Karlom Gržanom

Domžalec 03.11.2022
Kulturno prosvetno društvo Drouz pripravlja in vljudno vabi k prisostvovanju sklopu štirih pogovornih predavanj na temo Življenje živimo radostno in lepo. Prvo predavanje bo v nedeljo, 6. novembra 2022 ob 17. uri v Kulturnem domu Radomlje, natančneje… »

Moravški župan pohvalil odlično pripravljenost gasilcev za pomoč ljudem v stiski

Domžalec 03.11.2022
V sredo, 2. novembra 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic prisostvoval združeni gasilski vaji vseh prostovoljnih gasilskih društev v občini. Gasilska vaja, ki je bila nenapovedana, je potekala na Vrhpolju. Gasilci so prikazali veliko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem