Arhiv novic 08.11.2022

Tridnevna mentorjada združila mlade iz gasilskih društev Gasilske zveze Domžale

Domžalec 08.11.2022
Ker se vsi, ki v delujemo v katerih koli prostovoljnih vodah, srečujemo z izzivi novodobnega (pre)hitrega in (pre)zaposlenega sveta, smo mentorji in mentorice prostovoljnih gasilskih društev Gasilske zveze Domžale pretekli vikend preživeli na… »

Izzivi mladih in žensk na trgu dela

Domžalec 08.11.2022
V torek, 25. oktobra je v AIA – Mladinskem centru Mengeš potekal dogodek Izzivi mladih in žensk na trgu dela, ki ga je organiziralo Društvo Aia v sodelovanju z Zavodom REVIVO iz Doba v okviru projekta Tokovi prihodnosti – Iz spominov neokrnjenih… »

Mladinski svet Domžale vabi na soočenje županskih kandidatov

Domžalec 08.11.2022
V Mladinskem svetu Domžale si želijo, da bi občanke in občani imeli priložnost dodobra spoznati kandidate/ke za župana/njo, zato so se odločili organizirati predvolilno soočenje županskih kandidatk in kandidatov občine Domžale. Prvi del… »

Optimizacija spletnih strani v 5 korakih

Domžalec 08.11.2022
Ko postavimo svojo prvo spletno stran, se nam zdi čudovita. Na njej so lepe fotografije, besedila izražajo naše vrednote, produkti in storitve pa so predstavljeni z obširnimi opisi. Prepričani smo, da bo posel zdaj res zacvetel. Čez čas pa se… »

Bogo Ropotar, kandidat za župana Občine Mengeš: “Povezani gremo naprej!”

Domžalec 08.11.2022
Podžupan občine Mengeš, Bogo Ropotar, zaključuje svoj tretji mandat v vlogi podžupana. V tem času je po podatkih Statističnega urada mengeška občina postala ena najbolj priljubljenih občin v Sloveniji*. Zgrajena je bila obvoznica, športna… »

Preverite svoj krvni sladkor na brezplačnih meritvah s strokovno interpretacijo rezultatov

Domžalec 08.11.2022
Sladkorna bolezen predstavlja enega večjih zdravstvenih izzivov sodobnega časa. Število bolnikov s sladkorno boleznijo konstantno narašča, bolezen pa zaradi svoje pogostnosti, celovite in zahtevne obravnave ter težkih posledic predstavlja resen in… »

Čisto blizu – Andraž Rožman: “Titov sin”

Domžalec 08.11.2022
Tri leta po izidu reportažnega romana Trije spomini, kjer Andraž Rožman opisuje zgodbe beguncev z Bližnjega vzhoda, je pred nami roman Titov sin. Gre za zgodbo o dveh protagonistih, ki se podata na pot iskanja odgovorov o preteklosti svojih očetov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem