Arhiv novic 09.11.2022

Hišnik Damijan je imel dodatno pomoč

Domžalec 09.11.2022
V vrtcu Urša, enota Mavrica, že več let skrbimo za vrt, na katerem pridelujemo različna zelišča, kot so meta, melisa in ognjič. Konec poletja jih vsako leto postrižemo. Otroci iz vejic potrgajo liste in vedno znova ugotavljajo, kako zelo dišijo… »

Suzi Asfour: Poletela, od iskre do plamena

Domžalec 09.11.2022
Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice prisrčno vabi v torek, 15. novembra 2022, v kava bar MJ v Domžale na predstavitev knjižnega prvenca članice kuba Suzi Asfour z naslovom Poletela, od iskre do plamena. Suzi Asfour je ženska dveh kultur… »

S fotografsko razstavo obeležili prvih 25 let delovanja Društva Lipa Domžale

Domžalec 09.11.2022
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale s svojim 25-letnim delovanjem omogoča aktivno preživljanje starejšim, ne glede na stopnjo formalne izobrazbe, politično, narodnostno ali versko pripadnost, oziroma drugo osebno… »

“Cilj izpolnjen, oziramo se na Olimpijo”

Domžalec 09.11.2022
Pokalna pot se nadaljuje! Domžalčani so uspešno preskočili tudi tretjo oviro in se tako uvrstili v osmino finala Pokala Pivovarne Union. Na tekmi s četrtoligašem NK Hotiza je padlo sedem golov. ‘Cilj je izpolnjen, prišli smo do napredovanja in to… »

Aliana Vutkovič zmagovalka mednarodnega Pokala Interland 2022

Domžalec 09.11.2022
V petek, 4. novembra, je bilo v Kotalkarskem klubu Pirueta Domžale znova prešerno. Komaj 9-letna članica kluba Aliana Vutkovič, ki se je letos že drugič uvrstila v slovensko reprezentanco umetnostnih kotalkaric, je barve naše države tokrat… »

Kakšen slučaj

Domžalec 09.11.2022
Znano je da ima Šola zdravja v Domžalah več skupin in ena od teh se imenuje 88 lip. Znotraj te skupine se je oblikovala skupina pohodnikov, ki se večkrat poda na različne pohode. Jelka je pohodno skupino tokrat popeljala do Danteja v Ihanu. In glej… »

V knjigi zbrane misli in spodbude duhovnika Martina Goloba

Domžalec 09.11.2022
S pomočjo spleta ali v živo, najverjetneje ste že “srečali” duhovnika Martina Goloba, župnika v Grosupljem, na Lipoglavu in Polici. Zdaj ga boste lahko tudi brali. Na slovenski knjižni trg namreč prihaja knjiga, ki jo je Martin Golob zasnoval… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem