Arhiv novic 10.11.2022

Igralne urice

Domžalec 10.11.2022
V Knjižnici Domžale znova pripravljajo igralne urice in lepo vabijo malčke, njihove starše, babice in dedke, k spoznavanju in igranju s kakovostnimi didaktičnimi igračami v torek, 22. novembra 2022, med 9.30 in 10.30 uro. Na igralnih uricah želijo… »

Mag. Olga Vrankar – ZA dejanja, ki povedo več od besed!

Domžalec 10.11.2022
Na letošnjih lokalnih volitvah se mag. Olga Vrankar poteguje za drugi mandat županje Občine Lukovica. Pri dosedanjem učinkovitem vodenju občine so ji poleg bogatih preteklih delovnih izkušenj, ki si jih je pridobila pri delu v javni oz. državni… »

Plečnik Noaha Charneyja – Večni arhitekt

Domžalec 10.11.2022
Nova knjiga o Plečniku je osrednje knjižno delo Plečnikovega leta 2022. Berljivo in dostopno delo nam prinaša sodoben pogled na Plečnika skozi optiko tujega poznavalca. V knjigi Noaha Charneya večni arhitekt in moderni mistik izstopi v človeški… »

Minister za delo podpisal sklep o predinvesticijski zasnovi Doma starejših občanov v Moravčah

Domžalec 10.11.2022
Skupna prizadevanja Ministrstva za delo (Minister Luka Mesec), Doma upokojencev Domžale (direktorica mag. Nataša Zalokar), Mestnih lekarn Domžale-Kamnik (direktorica Varja Suhodolčan) in Občine Moravče (župan dr. Milan Balažic) so obrodila sadove… »

Podnebne spremembe: Kako je s pitno vodo v občini Domžale?

Domžalec 10.11.2022
Podnebne spremembe so bile dolgo stvar prihodnosti, toda zdaj podnebje spreminjamo tako hitro, da prvič v zgodovini vidimo tudi posledice. Silovitejše nevihte in poplave, izrazitejši vročinski valovi, naraščanje morske gladine, suše, požari v… »

Občina Lukovica in DARS podpisala pismo o nameri za ureditev lokalnega uvoza in izvoza na avtocestni bencinski servis jug ter…

Domžalec 10.11.2022
Županja Občine Lukovica mag. Olga Vrankar in član uprave DARS-a dr. Peter Gašperšič sta danes, 10. novembra 2022, podpisala pismo o nameri za ureditev lokalnega uvoza in izvoza na avtocestni bencinski servis Lukovica jug ter ureditev dodatnih… »

[Video] Logar še naprej dobiva podporo iz Evrope

Nova 24TV 10.11.2022
Zunanji minister Irske Simon Convey in vodja Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu Manfred Weber sta podprla dr. Anžeta Logarja. Anže Logar je najboljši kandidat za predsednika države, odkar imamo svobodne volitve. Tega se zavedajo vsi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem