Arhiv novic 11.11.2022

Kako izbrati manjše zlo? #Ajdapiše

Domžalec 11.11.2022
Koga boš pa ti volil v nedeljo, povprašam. »Jah, saj veš, Natašo. Pač manjše zlo.« In vprašam se – kdaj je postalo tako zelo sprejemljivo, da se tako velikokrat pogovarjamo o izbiri med slabim in slabšim v slovenski politiki? Kdaj je to… »

Domžalski dnevi popustov in ugodnosti

Domžalec 11.11.2022
Prvi jesenski dnevi popustov, ki jih organizira Obrtna zbornica Domžale v sodelovanju z Občino Domžale, so tu in bodo potekali vse tja do 20. novembra 2022. Kje vse lahko izkoristite popust? Pri domžalskih frizerjih, gostincih, cvetličarjih, pa tudi… »

Priložnost za delo: Gostilna Rok iz Krtine v svoj kolektiv vabi nova sodelavca

Domžalec 11.11.2022
Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Rok, ki se nahaja v Krtini, išče osebo za delo v… »

Kako razumeti zdravniške izvide?

Domžalec 11.11.2022
Pogosto nastane strah in dilema v ljudeh, kadar dobijo zdravniške izvide. Strah in dilemo pogosto povečajo tudi zdravniki sami, saj ljudem bodisi ne znajo razložiti izvidov ali pa rezultate izvidov neupravičeno napihnejo. Strah in panika sta lahko… »

Minister za okolje in prostor sprejel župana Moravč: “Situacijo s Termitom bomo začeli reševati”

Domžalec 11.11.2022
Danes, 11. novembra 2022, je minister za okolje in prostor Uroš Bržan sprejel župana Občine Moravče dr. Milana Balažica. Spremljal ga je predsednik Občinskega odbora Gibanja Svoboda dr. Jurij Kočar. Oba sta ministru predstavila razmere glede… »

Obvestilo o novih cenah uporabe Garažne hiše Domžale

Domžalec 11.11.2022
Parkirišča v ožjem središču služijo tako stanovalcem, kakor tudi obiskovalcem storitev in dejavnosti ter zaposlenim na območju središča Domžal. Stanovalce SPB, zaposlene na Centru za socialno delo Domžale ter druge uporabnike, obveščamo, da… »

Tadeja Savnik, kandidatka Gibanja Svoboda za županjo: “Garažna hiša bo brezplačna za vse občane!”

Domžalec 11.11.2022
Domžale v zadnjih 20 letih niso uspele narediti bistvenega razvojnega preboja, navkljub dobi legi ter ogromnemu človeškemu potencialu. Žal se ves čas vrtimo okrog pobud občanov, ki niso uslišane. Občinska uprava ni učinkovita pri koriščenju… »

[Video] Šok za novinarja! Nataša Pirc Musar jezno prekinila soočenje in odšla

Nova 24TV 11.11.2022
Nataša Pirc Musar je odšla sredi soočenja na N1. “Jaz se res opravičujem. Čakajo me obveznosti, pridem nazaj, pogovorite se do konca. Res, ni korektno z vaše strani. Pripravljena sem odgovarjati čisto na vse, obljubili ste pol ure. 13.20 moram… »

Zakaj je treba na volišču obkrožiti Anžeta Logarja?

Nova 24TV 11.11.2022
Dr. Anže Logar je Dolga leta velikanske premoči levičarskih medijev so pripeljale do tega, da je povprečen slovenski volivec dobil pločevinasta ušesa. Zdi se, da je brez političnega posluha, saj mu v glavi ostajajo samo vprašanja voditeljev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem