Arhiv novic 12.11.2022

Roman Capuder, kandidat za župana: “Moravčam bi rad vrnil tisto, kar so Moravče dale meni – mir”

Domžalec 12.11.2022
S kandidaturo za župana Občine Moravče je na letošnjih lokalnih volitvah presenetil Roman Capuder, univerzitetni diplomirani inženir rudarstva iz Moravč. Domačini ga dobro poznajo kot umirjenega, dolgoletnega člana Pihalne godbe Moravče, Lovske… »

Na Žejah pri Sveti Trojici gostili srečanje veteranov Gasilske zveze Domžale

Domžalec 12.11.2022
Na Martinov dan, 11. novembra 2022, je bilo v gasilskem domu Žeje pri Sveti Trojici spet veselo. Po dveh »sušnih« letih zaradi pandemije, so se končno znova zbrali gasilski tovariši veterani na štiriindvajsetem srečanju veteranov Gasilske zveze… »

Alpinistični večer na Homcu

Domžalec 12.11.2022
Kulturno društvo Jože Gostič Homec lepo vabi v sredo, 16. novembra 2022, ob 19. uri na zanimiv alpinistični večer z naslovom “V svoji smeri”. Gost pogovornega večera bo vrhunski alpinist Luka Lindič, ki bo z obiskovalci delil svojo zgodbo… »

Aktivno preživljanje prostega časa v tretjem življenjskem obdobju

Domžalec 12.11.2022
Društvo Lipa Domžale v počastitev pomembnega jubileja, 25-letnice delovanja, organizira v Knjižnici Domžale bogato fotorazstavo in okroglo mizo na temo “aktivnega preživljanja prostega časa v tretjem življenjskem obdobju.” Lepo vabljeni na… »

V Zavrhu pri Trojanah odprli prenovljen cestni odsek

Domžalec 12.11.2022
V Zavrhu pri Trojanah je Občina Lukovica obnovila dvesto petdeset metrov ceste, in sicer na odseku, kjer je bilo potrebno urediti odtoke in preplastiti cestišče. Krajani Zavrha so tako dobili prenovljeno cesto, saj je bila stara dotrajana ter potrebna… »

Kaj narediti, ko te »štihne« v križu?

Domžalec 12.11.2022
Vsakdo je v odrasli dobi že kdaj izkusil bolečine v hrbtu, ko ga je po domače povedano »štihnilo« v hrbtu. Kaj je takrat najbolj smiselno narediti in kako ukrepati, da se zadeva ne bo ponovila? Vzrok za bolečino je lahko povečana mišična… »

Proti Olimpiji z dobrodelno noto

Domžalec 12.11.2022
Pred novembrsko pavzo se bosta ob Kamniški Bistrici v dobrodelno obarvanem srečanju, v akciji Truhome in Anine zvezdice, pomerila Domžale in Olimpija. Vodilna zasedba 1. SNL je v Športnem parku gostovala že prejšnji konec tedna, ko je z 0:1 ugnala… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem