Arhiv novic 16.11.2022

Domžalski župan se po štirih mandatih poslavlja

Domžalec 16.11.2022
V šestnajstih letih županovanja smo s sodelavci ustvarili veliko uspešnih zgodb, veliko je bilo narejenega in na novo zgrajenega. Življenje drvi mimo nas, živimo v času, ko se tempo stopnjuje in premalokrat se ustavimo in ozremo nazaj po dosežkih… »

Začetek del pri gradnji nove brvi za pešce čez Drtijščico pri Zalogu pri Moravčah

Domžalec 16.11.2022
Po navodilu župana dr. Milana Balažica se je začelo s pripravljalnimi deli za gradnjo nove brvi za pešce čez Drtijščico pri Zalogu pri Moravčah. Obstoječi most bo popravljen, ob njem pa bo zgrajena široka brv, ki bo omogočala varno prečkanje… »

Policija išče neznanega voznika črnega passata, ki je v Krtini trčil v peško

Domžalec 16.11.2022
Nesreča se je zgodila prejšnji četrtek zgodaj zjutraj v Krtini, peška pa je nato potrebovala zdravniško pomoč. Domžalski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila 10. novembra 2022, nekaj pred 6. uro v semaforiziranem križišču v… »

Jesen na OŠ Dragomelj ni dolgočasna

Domžalec 16.11.2022
24. oktobra smo učiteljice jezikov in družboslovja OŠ Dragomelj za učence predmetne stopnje pripravile jesenske delavnice. Ponudile smo jim kar deset različnih delavnic, na koncu pa smo izpeljale tiste tri, na katere se je prijavilo največ učencev… »

ANKETA: Koga bi volili za župana Občine Mengeš, če bi bile volitve danes?

Domžalec 16.11.2022
Vabljeni k sodelovanju v spletni anketi, s katero bomo preverili volilni utrip pred prvim krogom lokalnih volitev 2022 v Občini Mengeš, ki bodo potekale v nedeljo, 20. novembra 2022. Hvala za vaš glas, anketa je bila aktivna do petka, 18.11.2022 do 12… »

V ŽIVO: Veliko javno soočenje kandidatov na lokalnih volitvah v Mengšu

Domžalec 16.11.2022
Letošnje lokalne volitve so tudi v Mengšu še posebej zanimive, saj aktualni župan Franc Jerič ne kandidirata več. Ker želimo občankam in občanom Mengša, kar se da najbolje predstaviti predstavnike list in strank ter seveda županske kandidate… »

Po reprezentančnem debiju želi klubu pomagati do novih zmag

Domžalec 16.11.2022
Članska reprezentanca Slovenije je leto 2022 sklenila s prijateljsko tekmo proti Kosovu. Pri zmagi z izidom 3:1 je sodelovala tudi Sara Gradišek, ki je na zelenici koprske Bonifike debitirala v izbrani vrsti. Sara Gradišek je na igrišče prikorakala v… »

Očistimo bregove Kamniške Bistrice

Domžalec 16.11.2022
Kamniška Bistrica, hudournica z zdravilnim izvirom, ki zdravi srce. Divjakinja, ki prihaja iz naročja Kamniških Alp, da bi odprla duri naših src in nas prebudila v ustvarjalce lepšega sveta. Ta naša zelena os nam daje zavetje miru, nas povezuje in… »

Predčasne lokalne volitve v obalno-kraški regiji: v manjših občinah glasovanje samo danes, v večjih še jutri

Primorska24 16.11.2022
Predčasno glasovanje na lokalnih volitvah se je v nekaterih občinah začelo z včerajšnjim dnem. Volivke in volivci, ki v nedeljo ne bodo v kraju stalnega prebivališča, imajo v naslednjih dneh možnost, da na lokalnih volitvah glasujejo predčasno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem