Arhiv novic 18.11.2022

Odprta prihodnost akademskega kiparja Boštjana Drinovca

Domžalec 18.11.2022
»Marsikdo med nami kiparstva, ki nastaja ta moment, ne zmore umestiti v ta čas, zato nas razstava Boštjana Drinovca toliko bolj nagovarja in vabi k poglobljenemu ogledu. Njegovo kiparstvo se je že čisto na začetku njegove umetniške poti, z izborom… »

11 razlogov: zakaj voliti Boštjana Deželaka?

Domžalec 18.11.2022
Zakaj Boštjan in ne drugi? To smo povprašali ljudi, ki na listi LTD kandidirajo za občinski svet in kot »prvega izmed enakih« podpirajo Boštjana. V zadnjem Slamniku je župan Toni Dragar povedal, zakaj Boštjan Deželak (na zadnji strani), sedaj pa… »

LTD: zapriseženi gasilec, modna slamnikarica in sposoben pravnik

Domžalec 18.11.2022
Domžalčani in Domžalčanke si želijo sprememb in nove energije. S tem v mislih smo na listi LTD zbrali tiste člane, ki do želenih sprememb dejansko lahko pripeljejo. Člani liste LTD so preplet vsega, kar potrebujemo za dobro popotnico v novo ero… »

Lista Renate Kosec se na zadnji dan volilne kampanje zahvaljuje občankam in občanom

Domžalec 18.11.2022
Vse od četrtka, 20. oktobra 2022, pa do petka, 18. novembra 2022, je v občini Domžale potekala volilna kampanja za županjo oziroma župana, svetnice in svetnike za Občinski svet in za svete Krajevnih skupnosti. V tem času so se članice in člani… »

Ljudje, ki jih imamo radi #Ajdapiše

Domžalec 18.11.2022
Ljudje hitro pademo v ritem današnjega življenja, ki je neizprosen, mnogo preveč šprinterski in neoseben. Trudimo se v službi, želimo impresionirati ljudi okoli sebe in delamo dan za dnem, zato da “nekaj imamo”. Ta nekaj razumemo pretežno v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem