Arhiv novic 28.11.2022

Mladinci PGD Blagovica državni prvaki v gasilskem kvizu 2022

Domžalec 28.11.2022
V soboto, 26. novembra 2022, je v Trebnjem v organizaciji Gasilske zveze Slovenije potekal 20. državni kviz gasilske mladine, na katerem je ekipa mladincev PGD Blagovica postala državni prvak v gasilskem kvizu 2022. Ekipa državnih prvakov med mladinci… »

Sladko decembrsko razvajanje – ste že poizkusili vročo čokolado na palčki?

Domžalec 28.11.2022
December je mesec veselja, razigranosti in pričakovanj. Je mesec drobnih ter sladkih pozornosti, ki pobožajo dušo in razveselijo duha. Pričarajo občutek domačnosti in topline. Bližine in povezanosti. December je tudi mesec presenečenj. Je čas, ko… »

Sveti Martin v Moravčah gostil revijo odraslih cerkvenih pevskih zborov domžalske dekanije

Domžalec 28.11.2022
Enkrat na leto se cerkveni pevski zbori dekanije Domžale zberejo na reviji, ki nima tekmovalnega značaja, temveč predvsem namen predstavitve dela posameznih zborov in medsebojnega druženja. Revija odraslih cerkvenih pevskih zborov domžalske dekanije… »

Občina Moravče z Arboretumom Volčji Potok sklenila pogodbo o cenejših vstopnicah

Domžalec 28.11.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes sporočil, da je Občina Moravče z Arboretumom Volčji Potok sklenila pogodbo o sofinanciranju sezonskih vstopnic za občane Občine Moravče za leto 2023. Cena sezonske vstopnice za odrasle, ki jo… »

V Občini Komenda bodo volivci v nedeljo izbirali med direktorico občinske uprave in članom nadzornega odbora

Domžalec 28.11.2022
O lokalnih volitvah v Občini Komenda smo se pogovarjali z mag. Majdo Ravnikar, direktorico občinske uprave, ki se je v letu 2022 odločila za kandidaturo za županjo Občine Komenda, ker so pristojnosti direktorja občinske uprave omejene. Napoveduje… »

Odličen rezultat Gracie Barra Domžale na AJP turnirju v Ljubljani

Domžalec 28.11.2022
V soboto, 26. novembra 2022 so se člani prve šole brazilskega jiu jitsa v domžalski občini – Gracie Barra Domžale, udeležili AJP turnirja v Ljubljani, kjer so skupaj z ljubljansko podružnico Gracie Barra osvojili prvo mesto. Na turnirju… »

Razpis volitev predstavnikov izvajalcev LPŠ v Svet Zavoda za šport in rekreacijo Domžale

Domžalec 28.11.2022
Svet Zavoda za šport in rekreacijo Domžale je na svoji 10. redni seji dne, 23. 11. 2022, sprejel sklep o razpisu volitev predstavnikov izvajalcev letnega progama športa v Svet Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Rok za oddajo predlogov za… »

Kronika PP Domžale: Vinjen občan razgrajal pred blokom, na delu drzni tatovi in vlomilci

Domžalec 28.11.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali poskus vloma, več tatvin, vlomov in prometno nesrečo II. kategorije. Pri več osebah so zasegli manjšo količino prepovedane droge, ki so jo poslali v analizo. Obveščeni so bili o močno vinjenem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem