Arhiv novic 29.11.2022

Na oder Kulturnega doma Radomlje prihaja Biserni zaliv

Domžalec 29.11.2022
Ana Trojnar, mednarodno znana učiteljica baleta ter nekdanja balerina, ki je jeseni leta 2020 v Kamniku ustanovila svojo Baletno šolo Ana in ste jo bralci Domžalca že lahko spoznali tukaj, skupaj z učenci lepo vabi na ogled še zadnje ponovitve… »

Pred vrati je občinski derbi

Domžalec 29.11.2022
Državno prvenstvo se bo nadaljevalo sredi tedna in sicer s tekmo proti Radomljam. Občinski derbi, kjer bodo Domžalčani imeli vlogo gosta, bo tako prekinil novembrski reprezentančni premor, ki traja že dobrih 14 dni. Zagotovo komaj čakamo zadnje tri… »

Poziv pričam in voznici, ki je v Dragomlju trčila v otroka ter nato odpeljala s kraja

Domžalec 29.11.2022
Danes, okoli 7.30 se je v semaforiziranem križišču v Dragomlju, na prehodu za pešce v bližini šole, zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in pešec (otrok) s skirojem, ki se je v nesreči lažje poškodoval… »

Helios Suns s petimi zmagami in brez poraza na prvem mestu lestvice

Domžalec 29.11.2022
Helios Suns že drugo sezono zapored odlično predstavljajo slovensko klubsko košarko v regionalni NLB ABA2 ligi. Po odigranih dveh turnirjih so s petimi zmagami in brez poraza na prvem mestu lestvice, kjer jim z enakim izkupičkov dela domačo družbo… »

Močno počilo pri Moravčah: trčil v dve osebni vozili, nato pa peš pobegnil s kraja nesreče

Domžalec 29.11.2022
Danes, nekaj minut pred 17. uro je na regionalni cesti Krtina – Moravče v naselju Sv. Andrej prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. V nesreči je ena oseba utrpela hujše poškodbe. Povzročitelj, ki naj bi najprej… »

Občini Domžale priznanje “Čebelam najprijaznejša občina 2022”

Domžalec 29.11.2022
V soboto, 26. novembra 2022, je v Hiši kranjske čebele potekala razglasitev in podelitev priznanj za naziv »Čebelam najprijaznejša občina 2022«. To je postala Mestna občina Ljubljana, Občina Domžale pa se je uvrstila na tretje mesto, takoj za… »

Župan dr. Milan Balažic: “Z ministroma za okolje in infrastrukturo bomo skupaj začeli reševati Termit”

Domžalec 29.11.2022
Ker vodstvo Termita v zadnjih dneh spet širi neresnične informacije, da namerava župan Občine Moravče dr. Milan Balažic »zapreti Termit«, je župan dr. Milan Balažic danes temu namenil posebno izjavo. Povedal je, da se je z ministrom za okolje… »

Navdihujoča digitalna zgodba Term Snovik kot zgled v turistični panogi

Domžalec 29.11.2022
Trajnostna naravnanost je glavno vodilo poslovanja družbe Term Snovik, ki so prvi v Sloveniji že leta 2008 prejeli EKO Marjetico za trajnostno nastanitev. Skokovit preskok in poglobitev eko zgodbe v zadnjih dveh letih pa so uspeli izpeljati s celovito… »

Želite, da se sveti Miklavž oglasi pri vas doma?

Domžalec 29.11.2022
En čarobni miklavžev pozdrav! Kot je dobrotnemu in bradatemu Sv. Miklavžu v navadi, bo tudi letos z angelčki in parklji vandral na okrog in prinašal veselje, radost, blagoslov in seveda darila. V pravljičnih večernih urah 5. decembra, se bo zopet… »

Začela se je rekonstrukcija in zapiranje odlagališča inertnih odpadkov v Suhadolah

Domžalec 29.11.2022
Minister za okolje in prostor Uroš Brežan je danes obiskal Občino Komendo, kjer sta ga sprejela župan Stanislav Poglajen in direktorica občinske uprave Majda Ravnikar. Skupaj se odpravili v Suhadole, kjer se je začela rekonstrukcija in zapiranje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem