Arhiv novic 30.11.2022

Bogo Ropotar, kandidat za župana Občine Mengeš: V Mengšu je moje srce, zato želim ustvariti okolje za lepše in udobnejše…

Domžalec 30.11.2022
V prvem krogu je bil zmagovalec lokalnih volitev v občini Mengeš Bogo Ropotar in Lista povezovanja. Prejel je skoraj 45 % glasov, Lista pa je s sedmimi sedeži v občinskem svetu postala najmočnejša politična sila v občini. Pred nedeljskim drugim… »

Minka Gantar: “Kako postati zavestni ustvarjalec svojega življenja”

Domžalec 30.11.2022
“Ko počnete tisto, kar vam je res pri srcu, čutite globoko zadovoljstvo. In vaš občutek zadovoljstva bo povzročil, da se bodo v vašem življenju začela dogajati naključja. Verjemite svojemu občutku – drobnemu glasku, ki vas nagovarja in mu… »

Mladi v fotografije ujeli lepote dvojine

Domžalec 30.11.2022
Lepoti dvojine se Foto, kino in video klub Mavrica posveča z natečajem z letno pregledno klubsko razstavo z naslovom DVOJINA, s katero smo jezikovno posebnost obogatili še s fotografijo, ki je domišljijo članov zapeljala na veliko avanturo, še… »

Asfaltiranje ceste na Podrečju

Domžalec 30.11.2022
Z Občine Domžale obveščajo, da je znan datum asfaltiranja ceste na Podrečju. V kolikor bodo vremenske razmere dopuščale, bo v petek, 2. in soboto, 3. decembra 2022 potekalo asfaltiranje ceste na Podrečju. V tem času bo vzpostavljena popolna… »

Ta veseli dan kulture

Domžalec 30.11.2022
V soboto, 3. decembra 2022, na Dan odprtih vrat slovenske kulture, lepo vabljeni k ogledu številnih razstav, ki bodo na ta dan za obiskovalce izbranih galerij in muzejev v občini Domžale brezplačne. V Slamnikarskem muzeju bo na ogled 300 let… »

Praznični izbor in spored filmov v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 30.11.2022
Ekipa Mestnega kina Domžale je pripravila izbor filmov in dogodkov, ki bodo za prihajajoči praznični december še posebej zanimivi. Toplo priporočajo ogled številnih izbranih filmov, ki so prejeli mednarodne nagrade in med ljubitelji filmskih platen… »

JUBHome na Dnevih pasivnih hiš 2022 predstavil zadnjo končano hišo v soseski Selo pri Ihanu

Domžalec 30.11.2022
V družbi JUBHome so v mirni in zeleni stanovanjski soseski Selo pri Ihanu letos zaključili z gradnjo 10 moderno oblikovanih enodružinskih pasivnih hiš, ki že imajo nove lastnike. Zadnjo hišo, ki je trenutno še v fazi finalizacije, so interesentom… »

Predstavitev nove knjige Milene Miklavčič

Domžalec 30.11.2022
V četrtek, 1. decembra 2022 lepo vabljeni ob 19.30 uri v Dvorano Marjance Ručigaj v Center Ivana Hribarja v Trzin, kjer bo pisateljica, kolumnistka, vneta raziskovalka življenja Slovencev nekoč in danes, gospa Milena Miklavčič, na svoj zanimivi in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem