Arhiv novic 01.12.2022

Andrej Đurić, branilec NK Domžale: “Prvi je vedno poseben”

Domžalec 01.12.2022
14. občinski derbi se je zaključil z deseto zmago Domžal! Zanjo sta poskrbela Žiga Repas in Andrej Đurić, Ajdin Mulalić pa je z nekaj izjemnimi posredovanji poskrbel za čisto mrežo. Zaostanek za drugim mestom znaša le šest točk. “Prvi gol je… »

Sebastijan Pregelj: Zgodbe s konca kamene dobe

Domžalec 01.12.2022
Na dan odprtih vrat slovenske kulture, imenovan tudi Ta veseli dan kulture, v Knjižnici Domžale sooblikujejo program dogodkov v spomin na obletnico rojstva pesnika Franceta Prešerna. V sodelovanju z MIŠ založbo bodo v petek, 2. 12. 2022 10. uri v… »

Literarni krožek Društva Lipa gostil pisatelja, pesnika, scenarista, urednika, prevajalca, fotografa Dušana Šarotarja

Domžalec 01.12.2022
16. november 2022 je bil deževen dan, ki pa ga je osvetlil in otoplil eden naših najboljših slovenskih jezikovnih stilistov, pisatelj Dušan Šarotar, ki je bil ta dan gost Literarnega krožka Društva Lipa. Dušan Šarotar se je rodil v Murski Soboti… »

Ta veseli dan kulture v Knjižnici Domžale

Domžalec 01.12.2022
V Prešernovem letu 2000 je Ministrstvo za kulturo dalo pobudo za dan odprtih vrat slovenskih kulturnih ustanov. Z leti se je preoblikovala v Ta veseli dan kulture in prerasla v množičen kulturni dogodek. Številne kulturne ustanove bodo v spomin na… »

V Občini Mengeš pred drugim krogom o južni povezovalni cesti, domu krajanov na Dobenu in javnih podporah Francu Hribarju

Domžalec 01.12.2022
V občini Mengeš se v drugem krogu volitev za župana občine odpira več področij. Oba kandidata sta se dotaknila južne povezovalne ceste, kdo in kdaj je določil traso zanjo; o domu krajanov na Dobenu, ali je korektno napovedovati projekte pred javno… »

Spoznaj slovenske nogavice Momara!

Domžalec 01.12.2022
Udobne in praktične nogavice so nepogrešljiv kos naše garderobe. Pomembno je, da ustrezajo svojemu namenu, modnemu stilu in naravi osebe, ki jih nosi. Vse to in še več vam ponujajo tudi slovenske nogavice Momara – čas je, da jih spoznate tudi vi… »

Kamnik je ponovno zlata turistična destinacija

Domžalec 01.12.2022
Slovenska turistična organizacija in Zavod Tovarna trajnostnega turizma sta občini Kamnik že drugič podelila zlati znak Slovenia Green Destination Gold. Prvi, srebrni znak zelene destinacije je Občina Kamnik pridobila leta 2016. Ocenjevalna komisija… »

V Domžalah Božički za en dan prinesli več sto daril

Domžalec 01.12.2022
Vsi, ki ste se letos želeli pridružiti dobrodelnemu projektu Božiček za en dan, ste lahko med 21. in 24. ter 28. in 29. novembrom, darilo oddali v Centru za mlade Domžale. Prispela darila so v četrtek, 1. decembra s pomočjo Centra za zaščito… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem