Arhiv novic 09.12.2022

Čipke priplesale v Menačenkovo domačijo

Domžalec 09.12.2022
Klekljarska skupina Slamnice pod mentorstvom Marije Rupert deluje že štirinajst let v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje, Društva Lipa Domžale. V prostorih Menačenkove domačije v Domžalah so članice skupine predstavile pregledno… »

Polona Lovšin: Deklica z vžigalicami

Domžalec 09.12.2022
Likovna umetnica Polona Lovšin je, navdihnjena z Andersenovo nepozabno pravljico, vrsto let snovala in izsanjala deklico, kakršne še ni bilo. In vendar jih je danes na Zemlji vse polno. Deklic z vžigalicami. Ilustratorka Polona Lovšin je za Deklico z… »

Praznični sejem na OŠ Dragomelj

Domžalec 09.12.2022
Na Osnovni šoli Dragomelj smo v sredo, 7. decembra 2022, spet preživeli prijetno popoldne v družbi gostov. Na prazničnem sejmu, za katerega so izdelke izdelali in napekli učenci, učitelji in drugi zaposleni, so se nam pridružili tudi starši, stari… »

Na nekaterih območjih občine Moravče prihaja do občasne motene oskrbe s pitno vodo

Domžalec 09.12.2022
Uporabnike z območja občine Moravče obveščamo, da je zaradi kaljenja vodnega vira Ples, ki so ga povzročili močni nalivi, občasno motena oskrba s pitno vodo na nekaterih območjih občine. Dežurne ekipe na terenu si prizadevajo, da bo obseg… »

Pomagajte nam pričarati čarobni december!

Domžalec 09.12.2022
Po lanski uspešni zbiralni akciji smo z vašo pomočjo zbrali približno 450 kg hrane, čistil in kozmetike, katero smo v celoti predali dobrodelni akciji »Anina zvezdica«. Ker si želimo, da skupaj ponovimo to zgodbo in pričaramo nasmeh na obraz vsaj… »

Na konstitutivni seji potrdili mandat županji mag. Renati Kosec

Domžalec 09.12.2022
V četrtek, 8. decembra 2022, se je v Občini Domžale sestal novoizvoljeni Občinski svet Občine Domžale. Sejo je vodila najstarejša izvoljena svetnica, Marija Doroteja Grmek. Po potrditvi mandatov svetnic in svetnikov Občinskega sveta Občine… »

Združenje novinarjev in publicistov podelilo častna priznanja Boruta Meška, Vidi Petrovčič za življenjsko delo

Primorska24 09.12.2022
Združenje novinarjev in publicistov (ZNP) je včeraj podelilo častna priznanja Boruta Meška za leto 2022. Prejemnica priznanja za življenjsko delo je televizijska voditeljica Vida Petrovčič, in sicer “za njen prispevek k demokratizaciji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem