Arhiv novic 11.12.2022

Smučarji v Avstriji prakticirajo to dolgo tradicijo

Zurnal24 11.12.2022
S kopanjem po smučanju boste blagodejno poskrbeli za mišice, da bodo naslednji dan znova pripravljene na snežne podvige. Kombinacija smučarskih užitkov in term ima dolgo tradicijo, so nam zaupali v Avstrijski turistični organizaciji. Ste se po… »

Andreja Križman: “Ustvarjanje z glino mi je pomagalo do stika s seboj”

Domžalec 11.12.2022
Ne glede na želje, zamisli ali namene, določene stvari, ki se zgodijo, preprosto postanejo odmevne in ostanejo v spominu in predstavah mnogih še desetletja. Prepletanje prstov in njihovo polzenje po mokri glini na lončarskem vretenu, je vsekakor… »

Na adventnem venčku smo prižgali tretjo svečo – nedelja gaudete

Domžalec 11.12.2022
Na adventnem venčku smo danes, na tretjo adventno nedeljo, prižgali 3. svečo, svečo odrešenja in veselja. Zato je tudi tretja svečka na adventnem venčku nekoliko svetlejše barve – roza. S tretjo adventno nedeljo pride v ospredje priprava na… »

Čebelarji so se pri sv. Martinu v Dobu poklonili svojemu zavetniku, sv. Ambrožu

Domžalec 11.12.2022
Zunaj se sneg nam malo ponuja, čeprav tista prava zima kar malo zamuja. Čebelice so v panjih v varnem zavetju, utrujene od dela v letošnjem letu. Čebelar je pa tisti, ki zdaj zanje skrbi, da bodo spomladi oplojeni cvetovi zagotovo prav vsi. (Anton… »

Igre skrivalnic za odrasle

Domžalec 11.12.2022
»Nekoč smo se ob kidanju snega lepo družil, smo spili kavo in šnops, nikomur ni bilo težko nič narediti,« pogosto slišim komentarje stanovalcev starejše generacije, ki se težko soočajo z malodušjem in individualizacijo novega časa. Seveda… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem