Arhiv novic 13.12.2022

Judo klub Komenda z najmlajšimi judoisti osvojil 23 kolajn

Domžalec 13.12.2022
V soboto, 3. decembra 2022, je v Škofji Loki potekal Pokal za najmlajše, katerega se je s številčno ekipo 34 tekmovalcev udeležil tudi Judo klub Komenda. Tekmovali so otroci od 1. do 5. razreda in osvojili odlične rezultate ter kar 23 uvrstitev med… »

Kraljevi piton, okraševanje smrekice, prepevanje in prazničen obisk

Domžalec 13.12.2022
Za stanovalce in oskrbovance varovanih stanovanj MGC Bistrica, se je letošnji december začel malce neobičajno, pa vendarle pestro in zanimivo. V začetku decembra jih je obiskal prav poseben gost, prepevali so skupaj s pevci Moškega pevskega zbora… »

Božični bazar v Turnšah

Domžalec 13.12.2022
Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik v soboto, 17. decembra 2022, med 14. in 20. uro na prireditvenem prostoru v Turnšah organizira Božični bazar, na katerem bo na voljo pester izbor božičnih daril ter topla gostinska ponudba v… »

Na podelitvi Športnik leta tudi letos Nanini portreti športnih junakov

Domžalec 13.12.2022
Danes proti večeru je v Cankarjevem domu potekala prireditev Športnik leta 2022, na kateri so razglasili najboljše športnice, športnike in ekipe v državi. Olimpijski komite Slovenije pa je podelil tudi svoja najvišja priznanja, plamenice in zlate… »

Božična smrečica, darilo gozda iz Term Snovik

Domžalec 13.12.2022
V Termah Snovik pri svojem delovanju veliko pozornost posvečajo odgovornemu ravnanju z okoljem, v katerem delujejo in ga tudi aktivno sooblikujejo. Tudi v letošnjem letu se zato pridružujejo akciji »Darila gozda vašemu domu« Zavoda za gozdove… »

Na reški Kantridi Kamničani prišli do dveh zmag in tako skočili kar na tretje mesto AWL!

Domžalec 13.12.2022
Drugi dan tretjega turnirja sta se v edinem slovenskem obračunu pomerila Calcit Water Polo in mariborski Branik. S 13:10 so jo dobili kamniški vaterpolisti, ki so potrdili trenutno tretje mesto na lestvici. V taboru Calcita so si za osnovni cilj zadali… »

Skrivnosti Gospodične Medične

Domžalec 13.12.2022
Nika Pengal je čebelarka in apiterapevtka. Apiterapijo izvaja v apiterapevtskem čebelnjaku Čebelarskega društva Domžale, ki se nahaja v bližini Centralne čistilne naprave Domžale – Kamnik, je pa tudi članica komisije za apiterapijo na… »

Vlada objavila seznam lažnih spletnih trgovin: kupci so ostali brez naročenega in brez denarja

Primorska24 13.12.2022
Potrošniki so naročene izdelke plačali, pošiljka pa ni nikoli prispela. Nekateri potrošniki so uspeli vzpostaviti komunikacijo s prodajalcem, ki pa se čez čas, tako kot pri ostalih potrošnikih, ni več odzival. Spletni prevaranti so na delu ves… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem