Arhiv novic 16.12.2022

Podjetniki, pozor – nasveti za uspeh, ki jih morate prebrati!

Domžalec 16.12.2022
Podjetništvo prinaša številne izzive. Med njimi tudi tega, kaj storiti z marketingom in kako se oglaševati. Digitalni marketing ponuja celo paleto možnosti, kako se približati potencialnim kupcem, hkrati pa vse te možnosti postavljajo vprašanje… »

Praznični pohod na Veliko planino

Domžalec 16.12.2022
Vabimo vas na tradicionalni praznični pohod, ki bo tudi letos 27. decembra. Pripravite se na 24 urno doživetje Velike planine z veliko dobre volje ob prazničnem vzdušju in planinski družbi. Dobimo se v torek, 27. decembra 2022 ob 14.00, na… »

Triki za manjše količine odpadkov v prihajajočih prazničnih dneh

Domžalec 16.12.2022
December je tradicionalno mesec razigranosti in praznovanj. Čas presenečenj, nakupov, druženj in obdarovanj, kar se opazi tudi pri povečanju količine odpadkov, ki ne poznajo praznikov ali »prostih dni«. Čeprav je proces razkrajanja pozimi… »

Obdarovanje otrok in odraslih v okviru projekta Božiček za en dan

Domžalec 16.12.2022
Na mrzel decembrski dan, je v avli Osnovne šole Rodica v poznem popoldnevu zbrane otroke iz območja Domžal, Mengša, Trzina, Moravč in Lukovice, pozdravil nagajivi škrat Jole. Jole je v predstavi otrokom pravil zgodbe iz čarobnega sveta iz katerega… »

Županja mag. Renata Kosec si je ogledala odprta gradbišča v občini Domžale

Domžalec 16.12.2022
Po prevzemu funkcije županje Občine Domžale je mag. Renata Kosec v družbi, na novo imenovanega podžupana Boruta Ernestla in vodjo Oddelka za investicije Sonjo Spruk, obiskala nekatera gradbišča širom občine in preverila, kako potekajo dela. Na… »

Toplota iskrenih želja

Domžalec 16.12.2022
Topel stisk roke, nam ogreje srce. Topla odeja pa starejše, ki v domovih pretežno sedijo in jih rado zebe. Rokodelke vas vabimo, da stopimo skupaj in jih ogrejemo. Hvala za vaš prispevek!… »

Darilni bon Knjižnice Domžale in igralne karte s citati Janka Kersnika so lahko lepo darilo

Domžalec 16.12.2022
Ste razmišljali, da bi letos svojim najdražjim poklonili nekaj, kar nikdar ne izgubi svoje vrednosti? Lahko bi jim tokrat podarili ključ do največje zakladnice znanja. V naši knjižnici lahko kupite darilni kupon, s katerim podarite 12-mesečno… »

Neobetavna prihodnost #Ajdapiše

Domžalec 16.12.2022
Ko ni prav nobene evforije, da bo jutri boljši dan. Ko sem razmišljala o petkovi kolumni, sem imela največ idej za politične kolumne – o sporu Golob in Bobnar ter kako nepredstavljivo se mi zdi, da ni nobenega večjega odziva, nobenega kolesarjenja… »

Stanje nedolžnosti Nine Koželj

Domžalec 16.12.2022
»Prav sredi zime, v zgodnji temi dneva, ko nam misli pogosto uhajajo v toplo zavetje in človeško bližino, se zgodijo tudi mali premiki proti pomladi. Želje po čimprejšnjem brstenju na toplem soncu, po mehkem objemu prvih spomladanskih nežnosti, so… »

Zakaj navadna krema za obraz škoduje koži?

24ur 16.12.2022
Mnogi nismo prepričani, kako se razlikujeta krema proti gubam in navadna krema za obraz. Tukaj je enostaven način, da ugotovite, kaj je najboljše za vas. Kaj je krema proti gubam? Krema proti gubam je najboljša izbira za ženske, ki opažajo gubice in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem