Arhiv novic 17.12.2022

Božiček obiskal domžalski tržni prostor, kjer se je odvijal tudi božični sejem

Domžalec 17.12.2022
Danes dopoldan je na domžalskem tržnem prostoru potekal božični sejem, ki je postregel s ponudbo domačih dobrot in izdelkov za zimski praznični čas. Na sejmu, ki ga je organizirala Občina Domžale so se predstavili domači ter obrtniki iz bližnje… »

Kako odpraviti težave s kolenom oziroma kolkom?

Domžalec 17.12.2022
Skozi 10 letno delo na področju terapevtskih vadb in rehabilitacij poškodb, smo dodelali naš protokol za obravnavo težav s koleni in kolki. Delček tega znanja in informacij smo vključili tudi v naš novi spletni vodnik na temo “Kako odpravi… »

VIDEO: Rumenosrčni spodrsljaji

Domžalec 17.12.2022
December je čas, ko se ozremo nazaj, na skoraj končano leto. V Ženskem nogometnem klubu Radomlje so zbrali nekaj pripetljajev, ki so jih letos ujeli v klubsko kamero. Leto 2022 je bilo za Ženski nogometni klub Radomlje jubilejno, ob številnih izzivih… »

Strmčnik imenoval podžupanji Občine Ankaran

Primorska24 17.12.2022
Župan Občine Ankaran Gregor Strmčnik je za obdobje 2022–2026 imenoval dve podžupanji, ki mu bosta v novem mandatu pomagali pri opravljanju nalog. Imenovani sta bili nova-stara podžupanja Barbara Švagelj in nova-stara podžupanja, pripadnica… »

Kakšni so konkretni cilji kampanje “Ugrizni se v sovražni jezik”?

Nova 24TV 17.12.2022
Foto: gov.si Poslanec SDS Andrej Hoivik je na ministrico brez resorja, pristojno za digitalno preobrazbo, dr. Emilijo Stojmenovo Duh, naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi s kampanjo proti sovražnemu govoru “Ugrizni se v sovražni jezik”… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem