Arhiv novic 19.12.2022

Kaj se dogaja v Argentini? "To je res norost."

SiolNET 19.12.2022
V Argentini so v nedeljo po 36 letih dočakali naslov svetovnih prvakov v nogometu. Na ulice argentinskih mest se je ob zmagi zgrnilo na milijone navijačev, ki so navdušeno pozdravili veliko zmago Lionela Messija in soigralcev. "Argentina je v malih… »

“Cin, cin, cin” – zimsko božični koncert navdušil

Domžalec 19.12.2022
Kulturno prosvetno društvo Drouz je v nedeljo, 18. decembra 2022 v kulturnem domu Radomlje pripravilo pevsko plesni večer, ki so ga poimenovali “Cin, cin, cin”. Na prireditvi so nastopile pevke in pevci Kulturno prosvetnega društva Drouz pod… »

Društvo Lipa Domžale na enodnevnem izletu: vrtovi Miramar in predbožični Trst

Domžalec 19.12.2022
Zbirno mesto, kot običajno, avtobusna postaja v Domžalah. Zbralo se nas je za polni avtobus, udobno smo se namestili na svojih sedežih in začeli klepetati s svojimi sosedi. Pozdravil nas je predsednik Lipe Domžale, g. Marjan Ravnikar, ki nam je… »

Predstava Vilibald, božično drevo

Domžalec 19.12.2022
V predprazničnem tednu vabimo otroke od 4. leta dalje, da se nam v Knjižnici Domžale pridružijo na predstavi Vilibald, božično drevo, ki bo v sredo, 21. decembra 2022 ob 17.00 uri. Obvezna je predhodna spletna prijava. Vilibald je smrečica. Tako… »

Kako kupiti e-vinjeto za vožnjo po avtocesti v Sloveniji?

Domžalec 19.12.2022
1. 1. 2021 je bil datum, ko je bilo v Sloveniji mogoče prvič uporabiti elektronsko vinjeto, katera je prinesla kar nekaj novosti. Za nakup se ni bilo več potrebno odpraviti na bencinsko črpalko ali v drugo specializirano trgovino, ampak ste nakup… »

Kronika PP Domžale: Prevozil rdečo luč in povzročil nesrečo, prehitra vinjena voznica trčila v odbojno ograjo

Domžalec 19.12.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več prometnih nesreč I. kategorije. Obveščeni so bili o nasilju v družini ter o neplačanem računu za natočeno gorivo na bencinskem servisu. V postopku pa so imeli voznika neregistriranega kolesa z… »

Praznično dogajanje v Termah Snovik

Domžalec 19.12.2022
Med božično-novoletnimi prazniki si namenite čas le za sebe in za vaše najbližje. Privoščite si prijetno razvajanje v termalnem kopališču Term Snovik, pogrejte se v svetu Savn, naročite se na masažo, da vas dotik zeliščnih olj umiri, in ne… »

Od jutri zapora Ukmarjevega trga

Primorska24 19.12.2022
Zaradi organizacije Caprisovega božičnega koncerta bo od jutri, 20. decembra, do vključno sobote, 24. decembra, Ukmarjev trg zaprt za promet. Obiskovalke in obiskovalci Kopra bodo sicer v tem času imeli več možnosti za ugodno parkiranje. V petek… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem