Arhiv novic 22.12.2022

Moravški župan svoj drugi mandat začel s konstitutivno in zatem izredno sejo občinskega sveta o gradnji Doma starejših…

Domžalec 22.12.2022
Ponovno izvoljeni župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je za včeraj, v sredo, 21. decembra 2022, najprej sklical prvo konstitutivno sejo Občinskega sveta Občine Moravče. Vodil jo je najstarejši svetnik Ivan Vidic. Na tej seji so občinski… »

Z dvorišča zapeljala na cesto in nato po brežini, kjer je trčila v drevo

Domžalec 22.12.2022
Danes, nekaj minut čez 9.30 uro je v Lobodovi ulici v Trzinu prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila samoudeležena starejša voznica osebnega vozila, ki je zapeljala z dvorišča na cesto in nato po strmi brežini. Med spustom po brežini je z… »

Simon Rožman: “Delo z mladimi? Čez noč ne gre”

Domžalec 22.12.2022
Prvi del sezone je zaključen, zato smo se nanj ozrli skupaj z glavnim trenerjem Simonom Rožmanom. V pogovoru nam je strateg rumene družine zaupal kako se je bilo vrniti v Domžale in kaj je pri tem odločilo. Govora je še o jesenskem vtisu, razvoju… »

Oliver Bogatinov novi trener Radomelj

Domžalec 22.12.2022
Potem, ko sta v prvi polovici decembra Nermin Bašić in NK Radomlje dosegla sporazumno prekinitev sodelovanja, so danes iz radomeljskega kluba sporočili, da ima njihova članska ekipa novega trenerja. To funkcijo prevzema štiriinštiridesetletni Oliver… »

Učenke OŠ Venclja Perka Domžale navdušile z gledališko predstavo Vilibald, božično drevo

Domžalec 22.12.2022
V organizaciji Osnovne šole Venclja Perka in Knjižnice Domžale so v dvorani domžalske knjižnice v sredo, 21. decembra 2022, premierno uprizorili gledališko predstavo »Vilibald, božično drevo«. Vilibald je smrečica. Tako majhna, da je nihče ne… »

5 prednosti ogrevanja s peleti

Domžalec 22.12.2022
Ogrevanje doma predstavlja precejšen odstotek domačega proračuna. Že samo začetne investicije v ogrevalni sistem so velike, potem pa sledijo še mesečni stroški. Pri ogrevalnem sistemu pa finančni vložek ni edini razlog, zakaj se odločamo za nek… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem