Arhiv novic 24.12.2022

Voščilo Zavarovalnice Triglav

Domžalec 24.12.2022
Srečno! V 2023 bodimo velikodušni z dobrimi idejami in radodarni z iskrenimi voščili. Preudarnost in varčnost pa uporabimo v odnosu do našega okolja. Hvala za vsako obljubo in korak v varnejšo ter trajnejšo prihodnost. Zavarovalnica Triglav… »

Voščilo mag. Olge Vrankar, županje Občina Lukovica

Domžalec 24.12.2022
Spoštovane občanke in občani! Ob zaključku letošnjega leta vam želim vse dobro, obilo zdravja, objemov in veselja ter drobnih, radostnih trenutkov. Bodimo ponosni, da živimo v okolju, obdani s prijetnimi ljudmi, ki jim pošteno delo in ustvarjanje… »

V Kamniku so se pomerili Robin Hoodi

Domžalec 24.12.2022
Že vrsto let decembra v Kamniku poteka tekmovanje lokostrelcev za dvoranski pokal Kamnika, ki ga organizira Lokostrelski klub Kamnik. V nedeljo, 18. decembra 2022, v Športni dvorani Kamnik zbralo okoli 170 tekmovalcev iz vse Slovenije. Lokostrelke in… »

V ŽIVO: Prenos polnočnice s Homca

Domžalec 24.12.2022
Prišel je težko pričakovani sveti večer. Večer, ko se vse umiri in ko se družine zberejo skupaj. Pa naj bodo verujoči ali neverujoči, jih ta večer skupaj drži samo ena oseba, Jezus Kristus. Praznuje se namreč njegovo rojstvo, ki ga bodo s… »

Voščilo Miš založbe

Domžalec 24.12.2022
Naj bo leto, ki prihaja, polno vsega čudovitega – knjig in trenutkov z bližnjimi. Želimo vam čarobne praznike. Vaša Miš založba… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem