Arhiv novic 27.12.2022

Kronika PP Domžale: V kombiju se je nahajalo 19 ilegalnih pribežnikov, nekateri potrebovali zdravniško pomoč

Domžalec 27.12.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin registrskih tablic, vlomov v stanovanjske objekte in v podjetje. Dvema osebama so zasegli in v nadaljnjo analizo poslali ročno zvit cigaret z neznano snovjo rastlinskega izvora in pa folijo z… »

Voščilnica MGC Bistrica

Domžalec 27.12.2022
DRAGI STANOVALCI IN SVOJCI Ob zaključku leta se Vam iskreno zahvaljujemo za prečudovite skupne trenutke. Hvala Vam, ker smo lahko z Vami in ob Vas. Naj bo to dom, v katerem smo mi razlog za Vaš nasmeh in dobro voljo. Novo leto naj Vam prinese zdravja… »

Moravški župan skupaj z občani praznoval dan samostojnosti in enotnosti ter Štefanovo

Domžalec 27.12.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic se je včeraj, 26. decembra 2022, v Zgornjih Kosezah udeležil slovesne liturgije, ki jo je vodil škof Anton Jamnik, in tradicionalnega blagoslova konj. Zatem je v cerkvi sv. Martina v Moravčah prisostvoval… »

Teniški in golfistični komolec

Domžalec 27.12.2022
Če pri odpiranju steklenice, igranju tenisa ali metanju frizbija čutite bolečino, ki ni posledica akutne poškodbe, imate verjetno teniški ali golfistični komolec. Teniški komolec Za teniški komolec je značilna kronična zategnjenost in bolečina… »

V Dobu večji požar popolnoma uničil poslovni objekt

Domžalec 27.12.2022
Danes, nekaj minut čez 14.30 uro je izbruhnil večji požar v poslovnem objektu podjetja Koželj na Vegovi ulici v Dobu pri Domžalah. Na kraju so posredovali gasilci CZR Domžale, PGD Dob in PGD Domžale, ki so požar pogasili ter preprečili, da bi se… »

S prazničnim koncertom Godbe Domžale počastili dan samostojnosti in enotnosti

Domžalec 27.12.2022
V ponedeljek, 26. decembra 2022, je v Športni dvorani Domžale potekal tradicionalni božično-novoletni koncert Godbe Domžale, s katerim so počastili dan samostojnosti in enotnosti. Letos so obiskovalci lahko uživali v večeru najbolj znanih opernih… »

Z novoletnim koncertom Godbe Lukovica obeležili dan samostojnosti in enotnosti

Domžalec 27.12.2022
Prazničen december tradicionalno v občini Lukovica postreže z godbenim božično-novoletnim koncertom, ki je bil letos že dvaindvajseti po vrsti. Kot se za takšen koncert ob koncu leta spodobi, so godbeniki in godbenice pripravili kar nekaj novosti… »

Marché – domače sladice za sladko praznično razvajanje na poti

Domžalec 27.12.2022
Privoščite si praznično sladko razvajanje na poti ali pa vzemite s seboj in obdarite svoje najbližje, prijatelje ter sodelavce. Marché – restavracije na slovenskih avtocestah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem