Politika arhiv novic 11.01.2023

Tožilci in sodniki se pohvalijo z dodatkom v višini 600 evrov

Zurnal24 11.01.2023
Sodniki in tožilci so izrazili zadovoljstvo nad mesečnim dodatkom. V Društvu državnih tožilcev Slovenije pozdravljajo napoved premierja Roberta Goloba, da bodo funkcionarji v pravosodnem sistemu, tudi tožilci, od januarja prejemali mesečni dodatek… »

Išče se zakon za Golobovih 600 evrov 1093 sodnikom in tožilcem

Nova 24TV 11.01.2023
Foto: STA Ker je premier Robert Golob (GS) na izrednem občnem zboru sodnikov napovedal, da bo že za januar zagotovil 600 evrov bruto dodatka mesečno vsakemu sodniku in tožilcu, sem vlado vprašal, kakšen dodatek to bo in kje so zakonski temelji za… »

Naslovnica nove Mladine / ZDRAVNIKI, RADI VAS IMAMO

Mladina 11.01.2023
Zahteve po višjih plačah so legitimne. Zahteve po komercializaciji zdravstva pa nemoralne. V petek izide nova Mladina! Avtor fotografije na tokratni naslovnici je Uroš Abram, za oblikovanje pa je poskrbel Damjan Ilić. V novi številki, ki bo pri… »

»Vladi se ne mudi s spremembami, ki bi dosegle korenine sedanjih težav v zdravstvu«

Mladina 11.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Opozorilu, da pacienti potrebujejo osebnega zdravnika, na glas ne oporeka nihče. V vladi Roberta Goloba so dali v zadnjih dneh vedeti, da so pripravljeni prisluhniti. Podobno kot prejšnjim ekipam pa se jim ne mudi s spremembami, ki bi… »

Je zakon o vodah padel, da lahko Janković postavi plavajoče hiške z jacuzzijem na priobalni pas?

Nova 24TV 11.01.2023
Foto: Montaža Demokracije “Zakaj je moral pasti Vizjakov zakon o vodah? Zato, da se bo še naprej lahko uzurpiralo obalni in priobalni pas, ki je last vseh! Kam je izginila goreča skrb za čisto pitno vodo in vodne vire? Kje je Inštitut 8. marec… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem