Slovenija arhiv novic 21.01.2023

NLP, portal v drugi svet? Ne, nad Turčijo so občudovali poseben oblak

24ur 21.01.2023
Na nebu nad Burso so prebivalci nedavno opazili velik oblak, ki je imel posebno obliko in barvo. Nekateri so se spraševali, ali gre morda za NLP ali celo za portal v drugi svet oziroma drugo dimenzijo, spet druge pa je spomnil na ženski spolni organ. V… »

Razhod Shakire in Piqueja: nad bivšega s pesmijo, nad taščo z lutko čarovnice (FOTO)

Slovenske novice 21.01.2023
Shakira s pesmijo, v kateri se posmehuje Gerardu, podira rekorde. Nogometaš ji je vrnil s podpisom sponzorske pogodbe. Razhod Shakire in Gerarda Piqueja, ki sta enajst let veljala za enega najlepših in noro zaljubljenih zvezdniških parov, se spreminja… »

Kim predavala na Harvardu, splet zgrožen: 'Harvard je cenen kot Kardashianovi'

24ur 21.01.2023
Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je nedavno obiskala Harvard kot gostujoča predavateljica. Študentom prestižne univerze je predavala o svoji uspešni znamki spodnjega perila SKIMS, in kljub temu da so ti predavanje opisali kot poučno, nekateri… »

Učiteljem je treba vrniti ugled in jim dvigniti plače

Dnevnik 21.01.2023
Ob reorganizaciji ministrstva za izobraževanje in postopku imenovanja novega ministra Darja Felde so vse glasnejša opozorila, da na šolah zmanjkuje učiteljev. Poročali smo že, da povprečna starost šolnikov v osnovni šoli dosega petinštirideset… »

V soboto enodnevna zapora avtoceste pri Trojanah, zastoji okoli Vranskega

Celje.info 21.01.2023
Zaradi vzdrževalnih del v trojanskih predorih bo od sobote, 21. januarja, od 5. ure do nedelje, 22. januarja, do 5. ure zaprta štajerska avtocesta, in sicer med priključkoma Vransko in Blagovica proti Ljubljani. Obvoz je urejen po regionalni cesti. V… »

Zapora železniškega prehoda na Teharjah

Celje.info 21.01.2023
Zaradi del na železniškem prehodu med Teharjami in Celjem je tamkajšnja cesta zaprta za ves promet. Uporabnica Facebook skupine Promet za Štajersko je zapisala, da je iz teharske smeri oznaka za zaporo tik pred prehodom, tam pa imajo tovorna vozila… »

Štiri razstave, s katerimi Galerija Ravnikar odpira novo poglavje

RTV Slovenija 21.01.2023
Galerija Ravnikar je v središču Ljubljane odprla nove razstavne prostore. Novo poglavje v delovanju proslavlja s štirimi razstavami – avstrijskim umetnikom Maxom Freundom, Nežo Knez, Miho Majesem in skupinsko postavitvijo umetnikov, ki jih zastopa… »

V domačem zamrzovalniku našel truplo dojenčka

Dnevnik 21.01.2023
Med čiščenjem zamrzovalne skrinje je moški v Srbiji odkril trupelce. Najverjetneje gre za novorojenčka, navaja policija. Taki primeri so redki, a smo ga pred kratkim imeli tudi pri nas – novembra lani so na smetišču pri Grosupljem našli trupelce… »

Dobrotnik deset let plačeval zdravila tistim, ki si jih niso mogli privoščiti

24ur 21.01.2023
Mestece Geraldine v Alabami je imelo dolga leta skritega dobrotnika, ki so ga poimenovali kar mestni angel varuh. Skoraj deset let je vsak mesec v lokalni lekarni prispeval denar za tiste, ki si niso mogli privoščiti zdravil. Malo mestece, v katerem… »

K digitalni transformaciji

Gorenjski glas 21.01.2023
Kranjski Iskraemeco je skupaj s svojim podjetjem GL Charge in partnerskimi podjetji pridobil 1,66 milijona evrov nepovratnih sredstev za skupaj več kot pet milijonov evrov vreden projekt digitalizacije. Kranj – Projekt, ki so ga v torek lansirali v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem