Arhiv novic 27.01.2023

Po napadu v celjski bolnišnici medicinska sestra doživela srčni infarkt

Celje.info 27.01.2023
Spomnimo, da je bolnik, ki ni bil resno bolan, zaradi nezadovoljstva s podatkom, da poteka predaja nočne izmene dopoldanski izmeni v urgentnem centru Splošne bolnišnice Celje, zaradi jeze medicinski sestri lažje poškodoval roko, drugemu zaposlenemu… »

Zadnje novice iz Dallasa: Gre za lažji zvin Dončićevega gležnja

24ur 27.01.2023
Trener Dallasa je po zmagi nad moštvom Phoenix Suns v ligi NBA podal nekaj informacij glede vnovične poškodbe Luke Dončića. Novinarje je pomiril z besedami, da je bil po tekmi videti zadovoljen, a da bo o stanju njegovega gležnja več znano v… »

Prvič se je sestal strateški svet za zdravstvo: to bodo njihove glavne naloge

Slovenske novice 27.01.2023
Sestajali se bodo enkrat tedensko. Danes se je prvič sestal strateški svet za zdravstvo, ki bo pripravil predloge za napovedano zdravstveno reformo. Rešitve bodo po področjih pripravljale skupine, v prihodnjem tednu bo svet obravnaval predloge… »

V sinagogi v Jeruzalemu odjeknili streli, več mrtvih

24ur 27.01.2023
V sinagogi v Jeruzalemu so odjeknili streli. Po zadnjih podatkih je umrlo sedem ljudi, več je poškodovanih. Izraelska policija je napadalca že nevtralizirala. Incident se je zgodil okoli 20. ure po lokalnem času v soseski Neve Jakov. Gre za vzhodni… »

Ugrabitev v Izoli: neznanci so ga s silo stlačili v avto

Slovenske novice 27.01.2023
Zgodilo se je popoldne, na srečo ugrabljenega je dogodek nekdo videl in o tem obvestil policijo. V petek, 20. 1., so v Kopru ugrabili občana, so za slovenskenovice.si potrdili na Policijski upravi Koper. Policisti so v popoldanskih urah prejeli… »

Dr. Jelena Juvan: “Zelo daleč smo še od tega, da bi govorili, kako se bo spopad končal”

Primorske 27.01.2023
Tanki, ki jih bodo zahodne zaveznice poslale Ukrajini, imajo velik simbolni pomen: kažejo pripravljenost Zahoda, da Ukrajini pomaga z vsemi sredstvi, pravi dr. Jelena Juvan. Tanki, ki so doslej veljali za oborožitev preteklosti, so se s to vojno vrnili… »

Arso zaradi nizkih temperatur za vso Slovenijo izdal rumeno opozorilo

SiolNET 27.01.2023
"Zaradi jasne noči bo ponedeljkovo jutro najhladnejše. Temperature bodo večinoma med -12 in -6, v mraziščih bo lahko tudi hladneje," je na Facebooku sporočila Agencija za okolje (Arso). Zaradi nizkih temperatur je Arso za ponedeljek zjutraj in… »

Francozi in Danci za zlato kolajno na rokometnem SP

Dnevnik 27.01.2023
Francija bo po današnji zmagi v švedski prestolnici naskakovala sedmo zmago na svetovnih prvenstvih po Islandiji 1995, Franciji 2001 in 2017, Hrvaški 2009, Švedski 2011 in Katarju 2015. Na najbolj prestižni turnirski tekmi se bo v nedeljo pomerila z… »

Toliko nižje bodo januarske pokojnine

Zurnal24 27.01.2023
Tokratno izplačilo pokojnin bo nižje, naslednje pa bo ponovno višje v skladu z redno februarsko uskladitvijo. Pokojninski zavod je pred izplačilom pokojnin za januar, ki bo izvedeno zadnji dan v januarju, spomnil, da bodo zneski znova nižji… »

Predsednica republike / »Zgodovini lahko prisluhnemo, čeprav je ne moremo spremeniti«

Mladina 27.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar v poslanici ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je v poslanici ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta poudarila, da lahko zgodovini prisluhnemo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem