Arhiv novic 12.03.2023

Na regionalni cesti pri Mariboru zagorelo vozilo, cesta že odprta za promet

SiolNET 12.03.2023
Na regionalni cesti Pesnica – Maribor (nekdanja hitra cesta skozi Maribor) je zagorelo vozilo. Cesto so že odprli, ostaja pa zaradi odstranjevanja posledic gorečega vozila zaprt vozni pas. Zastojev na cesti trenutno ni, poroča Promet.si. ✅ Cesta je… »

Roglič drugič v karieri do skupne zmage in trizoba

Zurnal24 12.03.2023
Roglič med dvema morjema do 17. zmage na večdnevnih dirkah. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Jumbo-Visma) je skupni zmagovalec dirke od Tirenskega do Jadranskega morja. Pot do uspeha je med obema morjema tlakoval s tremi zaporednimi… »

Lanišek 25. v karieri na odru za zmagovalce, Kraft izenačil dosežek Malysza

RTV Slovenija 12.03.2023
Po sobotni zmagi je Anže Lanišek na drugi tekmi na slovitem Holmenkollnu zasedel drugo mesto in se 25. v karieri zavihtel na stopničke. Zmagal je Avstrijec Stefan Kraft. Kraft, ki brani skupno zmago na norveški turneji Raw Air, je najboljšega… »

Kranjec tik za stopničkami, zmaga znova Odermattu

Primorske 12.03.2023
Švicar Marco Odermatt je zmagovalec tekme za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Drugo mesto je osvojil Norvežan Henrik Kristoffersen, tretji pa je bil Francoz Aleixis Pinturault. Najboljši Slovenec je bil na domači preizkušnji Žan… »

Slovenci z gladko zmago že med evropsko elito v Nemčiji

RTV Slovenija 12.03.2023
Slovenski rokometaši so v 4. krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Kopru premagali Črno goro s 37:30. S četrto zmago v skupini 7 so si že zagotovili nastop na zaključnem turnirju stare celine med 10. in 24. januarjem 2024 v Nemčiji… »

V tem ukrajinskem mestu v zadnjih 24 urah padlo več sto ruskih in ukrajinskih vojakov

Necenzurirano 12.03.2023
Morija v ukrajinskem mestu Bahmut, ki počasi, a vztrajno prehaja v roke ruskih sil, se nadaljuje. Število žrtev je veliko na obeh straneh. Ukrajinska vojska še naprej vztraja pri branjenju Bahmuta, mesta v ukrajinski regiji Doneck, ki ga ruske sile… »

Množično verižno trčenje več kot 40 vozil zahtevalo vsaj eno življenje

Delo 12.03.2023
Na avtocesti v bližini madžarskega kraja Herceghalom zahodno od Budimpešte se je v soboto popoldne pripetilo množično verižno trčenje, v katerem je umrl najmanj en človek, več kot 40 pa je poškodovanih, med njimi številni huje. Udeleženih je… »

V Moldaviji vre: Policija trdi, da je preprečila rusko spletko za destabilizacijo države

RTV Slovenija 12.03.2023
Moldavska policija je sporočila, da je aretirala člane mreže, domnevno povezane z Moskvo, ki naj bi poskušala destabilizirati to nekdanjo sovjetsko državo. V prestolnici Kišinjov je medtem potekal nov protest proti vladi. Po hišnih preiskavah v… »

Poštena dalmatinska zaušnica Cedeviti Olimpiji

RTV Slovenija 12.03.2023
V 21. krogu Lige ABA so košarkarji Zadra s kar 81:59 nadigrali povsem razglašeno Cedevito Olimpijo. Zmaji so na gostovanju v Dalmaciji skupaj zbrali vsega štiri asistence. Ljubljančani bi si z zmago zagotovili končnico, toda v dvorani na Višnjiku… »

Hollywood v pričakovanju podelitve oskarjev

Dnevnik 12.03.2023
V Hollywoodu se bo še drevi po lokalnem času oziroma v ponedeljek ob 1. uri zjutraj po srednjeevropskem času začela podelitev prestižnih filmskih nagrad oskar. Nagrade ameriške Akademije filmskih umetnosti in znanosti bodo tokrat podelil že… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem