Arhiv novic 14.03.2023

Napad na Niko Kovač, oglasil se je domnevni storilec

24ur pred 16 dnevi
Potem ko smo poročali, da je bila Nika Kovač tarča napadalca, je na družbenih omrežjih zaokrožil zapis domnevnega storilca. Ta trdi, da ni šlo za fizični napad. Kot pravi, naj bi Kovačevo ogovoril in ji postavljal vprašanja glede gradnje kanala… »

Davčna reforma: Manj od plač, več od premoženja

Dnevnik pred 15 dnevi
Vlada je na koalicijskem vrhu predstavila izhodišča za davčno reformo. Premier Robert Golob je dejal, da naj bi spremembe pri dohodnini uvedli z letom 2024, pri obdavčitvi premoženja pa leto dni pozneje. Razmišljanja gredo v smeri razbremenitve… »

Kolosej zaprli, jeseni prihaja Odiseja

Delo pred 16 dnevi
V ljubljanskem trgovskem središču BTC je deloval 22 let. Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Ivo… »

Dvanajstletnico umorili vrstnici

Dnevnik pred 16 dnevi
V gozdu v bližini njenega doma so v nedeljo našli truplo dvanajstletne deklice. Z nožem naj bi jo umorili vrstnici, ki sta dejanje že priznali. Kaj ju je gnalo v tako strahovito dejanje, še ni znano. Zaradi starosti nista kazensko odgovorni za umor… »

Bonifika, kmalu se spet vidimo

Primorske pred 16 dnevi
Rokometni reprezentanti so se že raztepli na vse konce, saj nekatere v zgoščenem sezonskem razporedu kmalu čakajo novi klubski izzivi, a nedeljska predstava Slovenije v navijaškem ozračju koprske Bonifike bo akterjem še nekaj časa ostala v zelo… »

MOL v okviru prevzema družbe OMV Slovenija prodaja 39 bencinskih servisov Shellu

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Skupina MOL je v okviru napovedanega prevzema OMV Slovenija napovedala prodajo 39 bencinskih servisov Shellu. Transakcija vključuje bencinske servise tako iz MOL-ove mreže kot iz mreže družbe OMV Slovenija. Storitve na servisih bodo za kupce ostale… »

Nad Črnim morjem trčila ruski lovec in ameriški brezpilotni letalnik

Dnevnik pred 15 dnevi
Ruski lovec Su-27 je davi nad Črnim morjem trčil z ameriškim brezpilotnim letalnikom tipa MQ-9 Reaper, je sporočilo evropsko poveljstvo ameriške vojske. Po navedbah ZDA je brezpilotni letalnik v času incidenta izvajal »rutinske operacije v… »

Poziv poslancem, naj ne sprejmejo novele zakona o tujcih

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Ambasada Rog in Delavska svetovalnica pozivata vlado in poslance, naj ne sprejmejo novele zakona o tujcih in s tem preprečijo ločevanje družin. Ta od družinskih članov tujega delavca zahteva, da se v manj kot letu naučijo slovenščine. V ponedeljek… »

Po 30 letih sprememba na vrhu zdravniškega sindikata Fides

SiolNET pred 16 dnevi
Delegati Sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides so na današnji letni konferenci za novega predsednika izvolili anesteziologa iz izolske bolnišnice Damjana Polha, dosedanjega podpredsednika sindikata in člana Fidesove pogajalske skupine… »

Jurica Golemac ni več trener Cedevite Olimpije

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz ljubljanske ekipe. Golemac je zmaje vodil od januarja 2020 in je z njimi osvojil dva naslova državnega prvaka. Ekipo bo v sredo na tekmi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem