Arhiv novic 14.03.2023

Napad na Niko Kovač, oglasil se je domnevni storilec

24ur 14.03.2023
Potem ko smo poročali, da je bila Nika Kovač tarča napadalca, je na družbenih omrežjih zaokrožil zapis domnevnega storilca. Ta trdi, da ni šlo za fizični napad. Kot pravi, naj bi Kovačevo ogovoril in ji postavljal vprašanja glede gradnje kanala… »

Davčna reforma: Manj od plač, več od premoženja

Dnevnik 14.03.2023
Vlada je na koalicijskem vrhu predstavila izhodišča za davčno reformo. Premier Robert Golob je dejal, da naj bi spremembe pri dohodnini uvedli z letom 2024, pri obdavčitvi premoženja pa leto dni pozneje. Razmišljanja gredo v smeri razbremenitve… »

Ljubljanski Kolosej zaprl svoja vrata

Mladina 14.03.2023
Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo Boscarol. Ljubljanski Kolosej zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo… »

Nemčija pretresena: umor šolarke priznali dekleti, stari 12 in 13 let

24ur 14.03.2023
Nemški dekleti, stari 12 in 13 let, sta priznali, da sta v mestu Freudenberg na zahodu Nemčije do smrti zabodli 12-letno vrstnico, je sporočila nemška policija. Žrtev, v javnosti znana pod imenom Luise, so pogrešali od sobote popoldne, njeno truplo… »

Bonifika, kmalu se spet vidimo

Primorske 14.03.2023
Rokometni reprezentanti so se že raztepli na vse konce, saj nekatere v zgoščenem sezonskem razporedu kmalu čakajo novi klubski izzivi, a nedeljska predstava Slovenije v navijaškem ozračju koprske Bonifike bo akterjem še nekaj časa ostala v zelo… »

MOL PRODAJA 39 BENCINSKIH SERVISOV SHELLU: Črpalke bodo spremenili v "centre mobilnosti"

Regional 14.03.2023
Madžarska naftna družba Mol je v okviru napovedanega prevzema OMV Slovenija napovedala prodajo 39 bencinskih servisov Shellu. Kot so danes sporočili iz skupine, transakcija vključuje bencinske servise tako iz Molove mreže kot iz mreže OMV Slovenija… »

Ruski lovec nad Črnim morjem trčil v ameriški dron? Kremelj obtožbe zanika

24ur 14.03.2023
Ameriška vojska je sporočila, da je rusko bojno letalo nad Črnim morjem trčilo v ameriško brezpilotno letalo MQ-9 Reaper in mu ob tem poškodovalo propeler. Zaradi slednjega so morale Združene države nad mednarodnimi vodami Črnega morja… »

Država bi imela tuje delavce, ne bi pa imela tujih družin

Delo 14.03.2023
Delavska svetovalnica opozarja na nerealna pričakovanja vlade glede hitrosti učenja slovenščine pri priseljenih delavcih. Vlada s predlogom novele zakona o tujcih, ki ga je poslala v državni zbor po nujnem postopku, poskuša delodajalcem olajšati… »

Novi predsednik Fidesa je Damjan Polh

Primorske 14.03.2023
Delegati Sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides so na današnji letni konferenci za novega predsednika izvolili anesteziologa iz izolske bolnišnice Damjana Polha, dosedanjega podpredsednika sindikata in člana Fidesove pogajalske skupine… »

To je sodu izbilo dno! Golemac ni več trener Olimpije!

Zurnal24 14.03.2023
Jurica Golemac ni več trener košarkarjev Cedevite Olimpije. Košarkarski klub Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz ljubljanske ekipe. Golemac je vodenje zmajev prevzel januarja leta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem