Arhiv novic 18.09.2023

ZAVEC IN MARZIDOVŠEK NISTA VEČ POSLANCA: DZ se je seznanil z njunima odstopoma

Regional pred 8 dnevi
DZ se je na začetku redne plenarne seje seznanil z odstopoma poslancev Svobode Dejana Zavca in Martina Marzidovška, s čimer jima je prenehala funkcija. Državna volilna komisija bo o ugotovitvi pravice do opravljanja funkcije nadomestnih poslancev… »

Sanja Ajanović Hovnik: Milijarda in 611 milijonov je več, kot je prelila katera koli vlada do zdaj

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Vladna stran je sindikatom javnega sektorja predstavila predlog odprave plačnih nesorazmerij in prevedbe delovnih mest na novo plačno lestvico, vreden približno 847 milijonov evrov. Sindikati s predlogom niso zadovoljni. Pogajanja se bodo nadaljevala… »

(INTERVJU) »Osredotočeni smo na ljudi in njihove želje glede izbire dostave«

Finance.si pred 8 dnevi
Pošta Slovenije največjo paketno logistično mrežo, ki obsega skoraj 1.200 prevzemno-oddajnih mest, v teh dneh še dodatno širi – približali se bodo približno 1.600 točkam Ivana Vrviščar kot članica poslovodstva Pošte Slovenije vodi segment… »

Javna dražba za nakup nepremičnin v lasti Občine Kostel - Podjetniški inkubator Kostel

Finance.si pred 8 dnevi
JAVNA DRAŽBA: poslovni prostori s stavbnim zemljiščem na strateški lokaciji (odlična prometna povezava), Petrina 11, 1336 Kostel Izjemna priložnost za nakup poslovnega prostora, ki je umeščen v neokrnjeno naravo, v neposredni bližini reke Kolpe… »

To je najpomembnejše osebno zavarovanje za varno prihodnost

Finance.si pred 8 dnevi
Ne kupite nepremičnine s posojilom brez sklenitve riziko življenjskega zavarovanja za primer smrti. Riziko življenjsko zavarovanje je eno od osnovnih in hkrati najpomembnejših osebnih zavarovanj. Resda ga verjetno ne potrebujete, če nimate otroka ali… »

Ukrajinske oblasti trdijo, da so zavzele vas v bližini Bahmuta

Delo pred 9 dnevi
»Kliščivka je bila očiščena Rusov,« je na družbenih omrežjih sporočil poveljnik ukrajinskih kopenskih sil. Zavzetje vasi je potrdil tudi Zelenski. Ukrajinske oblasti so v nedeljo sporočile, da so njihove sile znova zavzele vas Kliščivka, ki… »

Bruselj naj bi po poplavah pomagal tudi kmetijstvu

Delo pred 8 dnevi
Na zemljiščih, objektih, zalogah, krmi in drugem je škoda znašala 145 milijonov evrov. Višina krizne pomoči, ki bi jo lahko dobila Slovenija, še ni znana. Kmetijska ministrica Irena Šinko bo danes zvečer kolegom v Bruslju predstavila škodo po… »

Svetovna organizacija v senci vojn in diktatur

Delo pred 9 dnevi
Slovenija bo nestalna članica varnostnega sveta v zgodovinsko prelomnem času. Zasedanja se bosta udeležili tudi Nataša Pirc Musar in Tanja Fajon. V nadaljevanju preberite: Splošna razprava 78. generalne skupščine OZN, ki se v torek začenja v New… »

Prezračevanje hiše pozimi – kako ohraniti do 98 % toplega zraka in zmanjšati stroške ogrevanja?

Finance.si pred 8 dnevi
Prezračevanje hiše je bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje, vendar je le-to pozimi precej oteženo. Ko pred mrazom bežimo v zavetje lastnega doma, se povečanemu dotoku hladnega zraka izogibamo. Posledično slabo zračenje, skupaj z uporabo… »

KARTE SO SE PREMEŠALE: Takšen bi bil razplet, če bi bile volitve to nedeljo

Regional pred 8 dnevi
Največjima parlamentarnima strankama je v septembrski raziskavi Vox populi, ki jo je za Dnevnik izvedla Ninamedia, podpora nekoliko padla. Gibanje Svoboda bi volilo 22,6 odstotka volivcev (avgusta 23,7), SDS pa je podpora s 23,9 padla na 20,5 odstotka… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem