Arhiv novic 15.11.2023

Robert Golob na operacijo, nadomeščal ga bo Luka Mesec

Delo pred 24 dnevi
Predsednik vlade bo odsoten predvidoma nekaj dni zaradi nujne operacije kile. Predsednik vlade Robert Golob bo imel v petek v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana nujno operacijo kile, so sporočili iz njegove službe za odnose z javnostjo. V času… »

Bolnišnice – prva frontna črta strahotne vojne

Delo pred 24 dnevi
Bolnišnice so postale strateški cilj izraelske vojaške operacije v Gazi, zaradi katere je umrlo že več kot 11.500 ljudi. V nadaljevanju preberite: Po tednu dni obleganja največje bolnišnice v Gazi in po več urah srditih bojev s pripadniki Hamasa… »

Presenečenje: Tuša ne bo več, kupil ga bo ...

Zurnal24 pred 24 dnevi
Mercator je podpisal pogodbo o nakupu ključnih trgovin Tuša. Mercator naj bi kupil trgovine Tuša, nepremičnine bi ostale v lasti sklada Alfi, ki je zdaj večinski lastnik Tuša, drogerije naj bi ostale v lasti družine Tuš, ki je zdaj petinska… »

Na teh upravnih enotah boste danes lahko uredili le nujne stvari

Zurnal24 pred 24 dnevi
Na sedmih upravnih enotah danes poteka celodnevna stavka, kar pomeni, da bo mogoče urediti le najnujnejše stvari. Zaposleni na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in Rušah bodo danes stavkali. V času… »

Koalicija bo odprla vprašanje o štempljanju

Dnevnik pred 23 dnevi
Pred ponedeljkom, ko bi morala za mnoge začeti veljati neživljenjska pravila evidentiranja delovnega časa, bodo na vladi odprli vprašanje o zakonu o evidentiranju delovnega časa in ga popravili. Kako in kaj to pomeni za ponedeljek, ko bi se novi… »

Evropsko gospodarstvo je izgubilo zagon

Delo pred 24 dnevi
Avgustovske poplave so po pričakovanjih Bruslja med dejavniki, ki so vodili do majhnega krčenja slovenskega gospodarstva v tretjem četrtletju. Evropsko gospodarstvo je letos izgubilo zagon. Gospodarska rast bo v območju z evrom in vsej EU letos… »

Primož Roglič zbral 200 tisoč evrov za mlade športnike, novi boter Goran Dragić

RTV Slovenija pred 23 dnevi
200.180 evrov je zbral Primož Roglič z dražbo 12 svojih rekvizitov, kar bo OKS-ova fundacija Leona Štuklja in Mira Cerarja namenila za štipendije mladim športnikom iz socialno šibkejših okoljih. "Žogo dobrodelnosti" je zdaj ujel košarkar Goran… »

Slovenija odpovedala trening v Köbenhavnu

Dnevnik pred 23 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes pozno popoldne s posebnim letalom odpotovala v Köbenhavn, kjer jo v soboto ob 20.45 čaka kvalifikacijska tekma za evropsko prvenstvo z Dansko. Pogoji, ki jih imajo slovenski nogometni reprezentanti na pripravah… »

Umrl je Žarko Laušević, eden najprepoznavnejših igralcev nekdanje SFRJ

Dnevnik pred 24 dnevi
V 63. letu starosti je po kratki in hudi bolezni umrl igralec Žarko Laušević, je sporočila njegova žena. Laušević je maturiral v Podgorici (takrat Titogradu), leta 1982 pa je diplomiral iz igre na Fakulteti dramskih umetnosti v Beogradu. Tega leta… »

16-letnik pretepal brezdomca, drugi snemal

Dnevnik pred 24 dnevi
Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek brutalnega pretepanja brezdomca v Kopru. Do dogajanja naj bi prišlo konec oktobra pred Planetom Tuš. Po pojasnilih policije je 32-letnega moškega pretepel 16-letnik, 19-letnik pa je dogajanje snemal… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem