Arhiv novic 17.11.2023

Novo o streljanju v Mariboru: Mladoletnik nad paciente psihiatričnega oddelka

Zurnal24 pred 22 dnevi
Policija je sporočila, da so v zvezi s streljanjem v Mariboru izsledili eno osebo. V četrtek popoldne je prišlo do streljanja na območju Ljubljanske ulice v Mariboru. Strelec je z uporabo neznanega orožja - prve ugotovitve policistov kažejo na to… »

Slovenski selektor po porazu jasen: To ni nobena tragedija

SiolNET pred 22 dnevi
"To danes ni nobena tragedija, smo tam, kjer smo si želeli biti. Zdaj imamo dva dni za pripravo in prepričan sem, da bo Slovenija v ponedeljek boljša," je v prvem komentarju po porazu v devetem krogu kvalifikacij za Euro 2024 z Dansko (1:2) dejal… »

Goloba operirali: Iz bolnišnice sporočili njegovo stanje

Zurnal24 pred 22 dnevi
Iz Kabineta predsednika vlade so sporočili zadnje informacije glede zdravstvenega stanja premierja. V sredo so sporočili, da bo moral predsednik vlade Robert Golob na nujno operacijo. "Predsednik vlade dr. Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile… »

Ves razvoj usmerjamo v učinkovitejše poslovne procese

Finance.si pred 21 dnevi
Sodobne rešitve bodo učinkovitost poslovnih procesov povečevale ob pomoči umetne inteligence in generativnih modelov »Naš cilj so učinkoviti poslovni procesi. V to usmerjamo vse naše aktivnosti in ves razvoj,« je povedal Andrej Planina, direktor… »

SDS in NSi nad vladni zakon: Črtali bi vse po spisku

Zurnal24 pred 22 dnevi
Potem ko je vlada sporočila, da se bodo novosti na področju evidentiranja delovnega časa v ponedeljek začele uporabljati kljub nasprotovanju delodajalcev, so poslanci SDS v DZ vložili predlog novele, ki črta vse zakonske spremembe. Novela zakona o… »

#video Izrael naj bi dnevno vstop v Gazo dovolil dvema tovornjakoma z gorivom

Dnevnik pred 21 dnevi
Izrael je danes sporočil, da bo dnevno vstop na območje Gaze omogočil dvema tovornjakoma z gorivom. Za to naj bi se odločili po pozivu Washingtona, potem ko so zaradi pomanjkanja goriva v palestinski enklavi prenehale delovati številne kritične… »

DAN BODO ZAČELI S TRADICIONALNIM SLOVENSKIM ZAJTRKOM: Se jim boste pridružili tudi vi?

Regional pred 22 dnevi
Današnji dan slovenske hrane bodo številne šole, vrtci in drugi vzgojno-izobraževalni zavodi trinajstič zapored začeli s tradicionalnim slovenskim zajtrkom, ki letos v ospredje postavlja žita. Glavni akterji pobude ob dnevu slovenske hrane sicer… »

Bojevniki brez Curryja in Greena izgubili petič zapovrstjo

Zurnal24 pred 22 dnevi
Košarkarska ekipa Golden State Warriors je ob odsotnosti dveh nosilcev igre doma izgubila proti Oklahomi City Thunder. Košarkarji Golden State Warriors so brez poškodovanega Stephena Curryja in kaznovanega Draymonda Greena v ligi NBA izgubili še… »

Vlada še za par dni naprej nima načrta, kaj šele za proračun v letu 2025

Savinjsko Šalaške pred 22 dnevi
V državnem zboru je potekala 31. nujna seja Odbora za finance, kjer so poslanci obravnavali dopolnjen predlog proračuna Republike Slovenije za leto 2025. Predsednik Fisklanega sveta RS Davorin Kračun je v uvodu o obravnavanem dokumentu podal mnenje… »

Filmski odvzem živali na kmetiji v Posavju; eno od krav si je prisvojila kar zaščitnica živali

Dnevnik pred 22 dnevi
V soboto je začela veljati novela zakona o zaščiti živali, ki med drugim uzakonja prehodne hleve za začasno ali trajno odvzete rejne živali. Prvi večji inšpekcijski odvzem živali se je zgodil že četrti dan po uveljavitvi zakona. Veterinarska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem