Arhiv novic 18.11.2023
Pakirnici rib milijoni, nam pa obvezne evidence
Finance.si 18.11.2023
Medtem ko država gospodarstvu nalaga nov birokratski nesmisel z obveznim »štempljanjem«, enemu izmed ključnih kršiteljev, zaradi katerega je bil ta zakon sprejet, še naprej pomaga z davkoplačevalskim denarjem… »
Tonin na kongresu NSi-ja: Slovenija se je znašla v kaosu, vsak dan Golobove vlade je izgubljen
RTV Slovenija 18.11.2023
Stranka NSi na kongresu v Horjulu obravnava programska izhodišča za evropske volitve, v katerih poudarjajo močno gospodarstvo, spremembe migracijske politike in zeleno transformacijo. V uvodu je članstvo nagovoril tudi predsednik EPP-ja Manfred Weber… »
Nejc Petrič v Budvi za zlato kolajno
SiolNET 18.11.2023
Slovenski boksar Nejc Petrič se bo na evropskem prvenstvu do 22 let v Budvi v kategoriji do 67 kilogramov boril za zlato kolajno. V polfinalu je v petek zvečer ugnal Srba Semiza Aličića, njegov tekmec za zlato kolajno bo Rus Ahmadšok Mahmadšojev. V… »
Previdno, narašča število lažnih spletnih trgovin
SiolNET 18.11.2023
Na spletu se pojavlja vse več lažnih spletnih trgovin, ki potrošnikom obljubljajo visoke popuste oziroma zelo nizke cene priljubljenih izdelkov, ugotavlja tržni inšpektorat. Z nakupom v lažni spletni trgovini so lahko potrošniki premoženjsko… »
Vesoljska pustolovščina za mlade raziskovalce v trgovini IKEA Ljubljana
SiolNET 18.11.2023
Podjetje IKEA Slovenija je na sredinem dogodku v trgovini IKEA Ljubljana predstavilo otroško kolekcijo AFTONSPARV. Izdelki, ustvarjeni v sodelovanju z otroki, so navdušili najmlajše obiskovalce, ki obožujejo vesolje. Skupaj so raziskovali, ustvarjali… »
Cena pri nas ni vsota posameznih jedi, ampak ocena, kako se počutite na koncu
Delo 18.11.2023
Izvirne barve, okusi in teksture. Tako kulinarični vodnik Michelin opisuje jedi, ki nastajajo pod taktirko Ane Roš Stojan. Ana Roš Stojan, vrhunska chefinja ocenjuje, da so za Hišo Franko poletni meseci zelo pomembni, saj so tako globoko na… »
Cena pri nas ni vsota posameznih jedi, ampak ocena, kako se počutite na koncu
Delo 18.11.2023
Izvirne barve, okusi in teksture. Tako kulinarični vodnik Michelin opisuje jedi, ki nastajajo pod taktirko Ane Roš Stojan. Ana Roš Stojan, vrhunska chefinja ocenjuje, da so za Hišo Franko poletni meseci zelo pomembni, saj so tako globoko na… »
Sanjske počitnice številnih Slovencev, kaj je treba vedeti?
Zurnal24 18.11.2023
Prvič z družino na križarki. Pravila, ki se jih morate držati. Tudi cene so lahko bolj ugodne, kot, če bi rezervirali hotel. Križarjenje je bilo dolgo na družinskem seznamu želja med počitnikovanji. Otroka sta že dovolj velika, da smo se… »
Primc vabi na osmi shod proti Jankovićevi zastrupitvi pitne vode
Nova 24TV 18.11.2023
Ljubljanski mestni svetnik in vodja iniciative "Za otroke gre" Aleš Primc (Vir: STA) Pred ljubljansko mesto hišo se bodo danes ob 14.30 ponovno zbrali nasprotniki kanala C0 oz. “drekovoda”, kot se ga je med ljudmi prijelo ime. Na shodu bo tokrat… »
Mala in srednje velika podjetja iščejo nove lastnike
Delo 18.11.2023
V Sloveniji nas čaka drugi največji prenos premoženja v moderni zgodovini. V nadaljevanju preberite: V naslednjih letih se bo iz podjetij umaknila več kot četrtina podjetnikov. Po ocenah ta podjetja v Sloveniji zaposlujejo skoraj 100.000 ljudi in… »