Arhiv novic 06.02.2024

Kordiš udaril po Vatovcu in Levici: "Zlomiti ali kupiti se me ne da!"

Zurnal24 06.02.2024
Poslanec Levice, ki se ga lastna stranka hoče znebiti, se je odzval na hude obtožbe svojih kolegov. Poslanec Levice Miha Kordiš je presenečen nad predlogom poslanske skupine Levica mandatno volilni komisiji DZ, naj se ga razreši z vseh mest v… »

Glas se mu je zatresel, ko se je s cmokom v grlu zahvalil ženi in otrokoma

Delo 06.02.2024
Peter Prevc bi rad imenitno kariero v Planici sklenil še z drugim svetovnim rekordom. Lani dobil močan namig. Po koncu športne poti bi rad – živel. V nadaljevanju preberite: Kako se je Peter Prevc na današnji novinarski konferenci, na kateri je… »

Predsednik vlade razkril, kdaj bo sprejel odstop

Delo 06.02.2024
Ministrica Dominika Švarc Pipan je predsedniku vlade ponudila odstop, zdaj so sporočili, da naj bi ga Robert Golob sprejel. Iz kabineta predsednika vlade Roberta Goloba so sporočili, da bo Golob odstop pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan… »

Pokojni gradbeni mogotec Ivan Zidar je pred upniki skrival kar 830.000 evrov gotovine

Necenzurirano 06.02.2024
Časnik Delo poroča, da je nekdanji direktor in lastnik propadlega gradbenega podjetja SCT v sefu svoje hiše skrival veliko količino denarja, ki ga je kasneje našel stečajni upravitelj in jo vrnil v stečajno maso. Ivan Zidar je vodil gradbeno… »

Nosilka SDS-ove liste za evropski parlament bo najbrž Romana Tomc

RTV Slovenija 06.02.2024
Izvršilni odbor SDS-a je svetu stranke v sprejetje predlagal listo kandidatov za volitve v Evropski parlament. Na njej so med drugim Romana Tomc, Milan Zver in Aleš Hojs. Predlagani kandidati so navedeni po vrstnem redu: Romana Tomc, Milan Zver, Aleš… »

Luka Dončić se je vrnil v ekipo, Dallas pa k zmagam

Delo 06.02.2024
Košarkarji Dallasa so v ligi NBA ponoči gostovali v Philadelphii in zabeležili pomembno zmago v boju za končnico. Košarkarji Dallas Mavericks so v ligi NBA v Philadelphii s 118:102 premagali 76ers. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je za zmagovite… »

Na avtobusu številka 14 z nožem zabodel bivšo partnerico

Necenzurirano 06.02.2024
Policisti so predstavili več informacij o ponedeljkovem napadu na avtobusu ljubljanskega potniškega prometa. Na avtobusu številka 14 je nekaj pred 7. uro 39-letno žensko z nožem v predel trebuha zabodel njen 42-letni bivši partner. Ženska je… »

K izključitvi Izraela pozivajo slovenski glasbeniki, pa tudi evropski poslanci

RTV Slovenija 06.02.2024
Gibanje za pravice Palestincev je upravi in svetu RTV Slovenija poslalo poziv, v katerem želi, da zahteva izključitev Izraela z Evrovizije in iz EBU-ja. EBU k preklicu odločitve, da Izrael lahko sodeluje, poziva tudi 25 poslancev Evropskega parlamenta… »

#komentar Ministrici je potekel čas

Dnevnik 06.02.2024
Včerajšnji odstop glavnega tajnika oziroma po domače generalnega sekretarja stranke Socialnih demokratov Klemna Žiberta ni bil presenečenje; verjetnost, da se bo to zgodilo, se je zaradi vrtoglavega razvoja dogodkov merila že v urah, niti ne več v… »

Von der Leyen / »EU mora ohraniti zagon za podporo Ukrajini«

Mladina 06.02.2024
Izpostavila je, da je evropska obrambna industrija povečala svojo proizvodno zmogljivost streliva za 40 odstotkov. EU mora ne le pospešiti dobavo streliva Ukrajini, ampak mora o njeni obrambni zmogljivosti razmišljati kot o delu lastne obrambne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem