Slovenija arhiv novic 21.04.2024

Zato je prst uperil v nebo: To je bil zame zelo čustven dan

Zurnal24 pred 28 dnevi
TAdej Pogačar je imel dodaten motiv za nastop na LBL: Tadej Pogačar je po letu 2021 še drugič zmagal na četrtem spomeniku sezone, dirko Liege - Bastogne - Liege je tokrat dobil z napadom 35 kilometrov pred ciljem, ko se je odpeljal vsem tekmecem… »

Ne le v ponedeljek, pozeba lahko udari še enkrat prihodnji teden

Zurnal24 pred 28 dnevi
Vremenska napoved za danes in naslednje dni. V ponedeljek slana in pozeba, v torek sneg, nato pa spet nevarnost pozebe. Občutna otoplitev prihaja prihodnji vikend. Popoldne bo deloma jasno, občasno bo povečana spremenljiva oblačnost, pojavljale se… »

PO VEČMESEČNEM ZAVLAČEVANJU: Ameriški kongres podprl 60-milijardno pomoč za Ukrajino

Regional pred 28 dnevi
Predstavniški dom ameriškega kongresa je z večmesečno zamudo danes ločeno potrdil skupaj 95 milijard dolarjev vredne zakone o izredni pomoči tujini, pri čemer bo Ukrajina dobila skoraj 61 milijard dolarjev, Izrael 26 milijard, indo-pacifiška… »

Dve hudi nesreči: V eni moški umrl, v drugi življenje visi na nitki

Zurnal24 pred 28 dnevi
Ljubljanski policisti so sporočili, da so v soboto obravnavali dve hudi delovni nesreči, v kateri je 55-letni moški umrl, 18-letni pa se za življenje še bori. "Včeraj, okoli 12. ure, smo bili obveščeni o nesreči, v kateri je 18-letni moški pri… »

Tla so se dodobra zatresla. Ste čutili potres?

Zurnal24 pred 28 dnevi
Potres z epicentrom na sosednjem Hrvaškem, a čutili smo ga tudi pri nas. Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v nedeljo ob 19.25 zabeležili potres magnitude 3,0. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 72 kilometrov južno od… »

Prvaki začeli prepričljivo, Dončić danes ob 21.30

Delo pred 28 dnevi
Začela se je končnica najmočnejšega klubskega košarkarskega tekmovanja na svetu. Za uvod se bo Dončićev Dallas drevi pomeril z Los Angeles Clippers. Branilci naslova v severnoameriški ligi NBA, košarkarji Denver Nuggets, so na prvi temi končnice… »

Netanjahu napovedal okrepitev pritiska na Hamas

Zurnal24 pred 28 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes dejal, da bo Izrael v prihodnjih dneh povečal vojaški in politični pritisk na palestinsko islamistično gibanje Hamas, da bi zagotovili izpustitev zajetih talcev v Gazi. Iz Han Junisa na jugu Gaze pa… »

Krogi na nebu vznemirili tako Slovence kot Hrvate

Dnevnik pred 28 dnevi
Prebivalci ob slovensko-hrvaški meji so danes opazili letalo, ki je dopoldan več ur na nebu ustvarjalo kroge. Ti so bili vidni na Kozjanskem, v Celju, na Ponikvi, pa tudi na severu Hrvaške. Na spletnih družbenih omrežjih se je oblikovalo že več… »

Krimovke po tesni zmagi doživele šok za zeleno mizo

Zurnal24 pred 28 dnevi
Administrativna napaka je rokometašice Krima stala nastopa v finalu rokometnega pokala Slovenije, kamor so se uvrstile z zmago nad Ajdovkami. Vodstvo tekmovanja rokometnega pokala Slovenije za ženske je tekmo polfinala med ekipama Krim Mercator in… »

Delovni teden podaljšujejo s pet na šest dni

Zurnal24 pred 28 dnevi
Južnokorejski Samsung je ta teden za vodstvene delavce uvedel šestdnevni delovni teden. Skupina želi na ta način ob naraščajočih geopolitičnih negotovostih in makroekonomskih tveganjih okrepiti odločenost vodstvenega kadra, da se krizo čim prej… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem