Arhiv novic 23.04.2024

HIŠNE PREISKAVE NA DARSU: Rok Snežič potrdil obisk kriminalistov, koga so še obiskali?

Regional pred 15 dnevi
Kriminalisti NPU danes izvajajo hišne preiskave na Darsu, oglasili naj bi se tudi pri nekdanjem predsedniku uprave Darsa Valentinu Hajdinjaku in Roku Snežiču. Do preiskave prihaja pol leta po medijskem razkritju več sumov nepravilnosti - od… »

Liga NBA napovedala preiskavo zaradi brata Nikole Jokića

Zurnal24 pred 15 dnevi
Brat Nikole Jokića se je znašel pod drobnogledom. Aktulani prvaki lige NBA Denver Nuggets so v prvem krogu tokratne končnice povedli z 2:0 v zmagah proti LA Lakers. Slednji so med drugim dvobojem že visoko vodili, a je na koncu ob zvoku sirene tekmo… »

Ministrstvo bo zaradi primera Jaklič preučilo možnost dopolnitve zakona o ustavnem sodišču

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Ustavni sodniki so ugotovili, da zakon o ustavnem sodišču ne ureja načina, kako lahko ustavni sodnik opravlja dodatne akademske dejavnosti. Zato so pozvali k dopolnitvi zakona o ustavnem sodišču. Ministrstvo za pravosodje bo preučilo njihov predlog… »

Vlada bo morala spreminjati že sprejete zakone

Dnevnik pred 15 dnevi
Predsedniku vlade Robertu Golobu je včeraj uspelo združiti socialne partnerje na neformalnem srečanju pred 30. obletnico delovanja ekonomsko-socialnega sveta. Delodajalci za ponoven zagon ESS postavljajo visoke pogoje. Izvršni direktor Gospodarske… »

Veter podiral drevje, na območju Dravograda tudi snegolom

Delo pred 15 dnevi
Meja sneženja se bo čez dan dvignila na nadmorsko višino okoli 900 metrov. Sneg tudi v Avstriji povzroča težave. Ponoči je največ snega zapadlo v višje ležečih predelih po državi. V Bohinjski Češnjici je tako na okoli 600 metrih nadmorske… »

Nataša Sukič bo nosilka liste Levice

Necenzurirano pred 15 dnevi
Medtem ko so SDS in NSi svoje kandidate za evropske volitve razkrile že v prejšnjih mesecih, sta včeraj in danes svojo izbiro potrdili tudi Gibanje Svoboda, ki vnaša nekaj sprememb glede na prejšnje predloge liste, ter Levica, ki jo je razkrila… »

Mati otroka, ki je umrl v razgretem avtu, ni priznala krivde

Dnevnik pred 15 dnevi
Celjsko sodišče je opravilo predobravnavni narok zoper Teo K., mamo še ne dve leti starega fantka, ki je lani junija umrl zaradi pregretja v avtu, ki je bil več ur parkiran na soncu. Mama fantka se o krivdi ni želela izjasniti, kar pomeni, da krivde… »

Neobičajna poteza UAE, s tem so si zagotovili lepo prihodnost

Zurnal24 pred 15 dnevi
Eden največjih talentov obljubil dolgoletno zvestobo ekipi Tadeja Pogačarja. Moštvo UAE Team Emirates zagotovo sodi med najmočnejše ekipe, v svojih vrstah pa ima tudi prvega kolesarja sveta Tadeja Pogačarja, ki je z zmago na spomeniku Liege -… »

VEŽNAVER: "Popolna izmišljotina, denar ni nakazan v Dubaj, vsi davki plačani v Sloveniji"

Regional pred 15 dnevi
Primorski podjetnik Sebastjan Vežnaver, ki je konec lanskega leta državi za 7,7 milijona evrov prodal sodno stavbo na Litijski cesti v Ljubljani, se je ostro odzval na trditve, ki so se pojavile v nekaterih medijih, da naj bi del denarja od kupnine… »

Svet Agencije za energijo ne vidi razlogov za zamik uvedbe novega sistema omrežnine

Dnevnik pred 15 dnevi
Svet Agencije za energijo ne vidi razlogov za prestavitev uvedbe nove metodologije obračunavanja omrežnine pri elektriki, kot so predlagali na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo. Predvideni datum uvedbe tako ostaja 1. julij letos. »Svet… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem